ΝΕΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΗΣ 20ΧΡΟΝΗΣ ΑΠΟ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΨΥΧΟΛΟΓΟΥ ΤΗΣ – ΘΑ ΚΛΗΘΕΙ ΕΚ ΝΕΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ

Νέα δεδομένα στις έρευνες για τη ληστεία μετά φόνου την Τρίτη 11 Μαΐου τα ξημερώματα, στα Γλυκά Νερά, που ίσως να οδηγήσουν και στη λύση του παζλ, προκύπτουν μέσα από τα όσα έχει πει στους αστυνομικούς η ψυχολόγος της 20χρονης Καρολάιν.

Πρόκειται για μια αποκάλυψη, καθώς δεν ήταν γνωστό ότι η άτυχη κοπέλα παρακολουθείτο από ψυχολόγο κι η οποία έχει δώσει ήδη αναλυτική κατάθεση στην Ασφάλεια Αττικής. Η ψυχολόγος προσπαθεί με τους αστυνομικούς να ανιχνεύσουν τι απασχολούσε την νεαρή κοπέλα κι αν αυτό έχει την οποιαδήποτε σχέση με το τραγικό συμβάν.

Παράλληλα, ο 32χρονος πιλότος ο οποίος βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τις Αρχές, θα κληθεί σύντομα, εκ νέου, να καταθέσει ξανά για τα όσα θυμάται ότι συνέβησαν εκείνο το μοιραίο ξημέρωμα, καθώς και η παραμικρή λεπτομέρεια στην περιγραφή του, ίσως προσφέρει αποτέλεσμα.

Μάλιστα, σε νέα του δήλωση στο MEGA, o 32χρονος πιλότος, σύζυγος της νεαρής μητέρας, εκδηλώνει κι εκείνος την ίδια πεποίθηση, ότι πολύ σύντομα οι αστυνομικοί θα φτάσουν στην άκρη του νήματος.

Όπως ανέφερε:

«Θεωρώ ότι είναι θέμα χρόνου ο εντοπισμός των δολοφόνων της γυναίκας μου. Ναι, πιστεύω ότι οι έρευνες οδηγούνται προς τη σωστή κατεύθυνση. Οι αστυνομικοί έχουν κάνει τεράστια έρευνα και τρέχουν κυριολεκτικά 24 ώρες το εικοσιτετράωρο, για να εξετάσουν και την παραμικρή λεπτομέρεια… Υπάρχουν αξιωματικοί που έχουν μέρες να δουν το σπίτι τους. Αλλά και τα εγκληματολογικά εργαστήρια λειτουργούν με τον ίδιο, αμείωτο ρυθμό. Οι αναλυτές στα εγκληματολογικά, δεν έχουν αφήσει το παραμικρό στοιχείο, χωρίς αναλυτικό έλεγχο».

Τα ερωτήματα που προσπαθούν να δώσουν απάντηση οι αστυνομικοί
Όπως ανέφερε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος στο LIVE NEWS του MEGA, το απόγευμα της Πέμπτης, οι αστυνομικοί προσπαθούν να δώσουν απάντηση και σε ένα ακόμα ερώτημα, πως και από ποιο δέσιμο των δραστών λιποθύμησε ο πιλότος κι όταν κατάφερε να λυθεί διαπίστωσε ότι η σύζυγός του ήταν νεκρή. Πως μπόρεσε ο 32χρονος να συνέλθει γρήγορα και χωρίς παροχή οξυγόνου από την υποξία που όπως φαίνεται τού προκάλεσε το «ασφυκτικό δέσιμο» από τους κακοποιούς.

Σε άλλες περιπτώσεις, επισήμανε ο Β. Λαμπρόπουλος, όπως αυτή των επιβατών και του πληρώματος του αεροσκάφους της κυπριακής εταιρείας Helios που κατέπεσε το 2005 στο Γραμματικό (λόγω κακής τοποθέτησης σχετικού διακόπτη) δεν συνήλθαν ποτέ, ενώ κι ο φροντιστής Προδρόμου που επιχείρησε να πιλοτάρει το σκάφος, χρησιμοποιώντας φιάλη οξυγόνου, δεν μπορούσε να κινηθεί με ευχέρεια και να αποκτήσει πλήρως τις αισθήσεις του. Σύμφωνα πάντα με τον ίδιο, οι ειδικοί αναφέρουν ότι αν είχε λιποθυμήσει για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα θα μπορούσε πολύ δύσκολα να συνέλθει.

thecaller.gr

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com