ΑΜΕΣΗ ΕΞΙΧΝΙΑΣΗ ΚΛΟΠΗΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΗΣ ΜΕ ΚΙΝΗΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ ΚΑΙ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥ ΔΡΑΣΤΗ

Μετά από συντονισμένες και άμεσες ενέργειες των αστυνομικών του Α.Τ. Τυρνάβου εξιχνιάστηκε σήμερα το πρωί κλοπή σε βάρος ηλικιωμένης η οποία αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα και ζει μόνη της στον Τύρναβο, ενώ συνελήφθη ο δράστης ο οποίος ομολόγησε την πράξη του και αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

Ολα συνέβησαν χθες όταν ο δράστης 41 ετών που διαμένει στον Τύρναβο διαπίστωσε ότι η άτυχη ηλικιωμένη (80 ετών περίπου) είχε ανοικτή την αυλόπορτα και μπαίνοντας στην αυλή κατάλαβε ότι η ηλικιωμένη αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα και δεν μπορεί να κινηθεί εύκολα. Τότε δεν έχασε ευκαιρία μπήκε στο σπίτι και κατάφερε να βρει διάφορα χρυσαφικά και κοσμήματα απροσδιόριστης αξίας ενώ πριν γίνει αντιληπτός από τη γειτονιά έσπευσε να εξαφανιστεί.

Η ηλικιωμένη ενημέρωσε την αστυνομία και από την πρώτη στιγμή οι αστυνομικοί εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό. Ετσι σύμφωνα με πληροφορίες κατάφεραν να τον εντοπίσουν σήμερα στο σπίτι του και να τον οδηγήσουν στο Α.Τ. ενώ κατάσχεσαν και ποσότητα ηρωίνης που είχε στην κατοχή του.

Κατά την προανάκριση διαπιστώθηκε ότι ο 41χρονος ήταν και φυγόποινος αφού είχε σε βάρος του καταδίκη 12μηνης φυλάκισης από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Λαμίας για υπόθεση κλοπής.

Ο συλληφθείς με τη σχηματισθείσα δικογραφία αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα αλλά και στον Εισαγγελέα εκτέλεσης ποινών.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ