ΕΚΟΨΕ ΠΙΤΑ Η «ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΠΟΛΥΚΛΙΝΙΚΗ Α.Ε.»

Μετά από έναν πολύ δύσκολο χρόνο για όλους, η «ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΠΟΛΥΚΛΙΝΙΚΗ Α.Ε.» γιόρτασε σήμερα και έκοψε την ετήσια πίτα της έχοντας στη φαρέτρα της “όπλα” πολύτιμα: Αρχικά το γεγονός ότι είναι μία από τις ιδιωτικές κλινικές της πόλης με μηδενικά κρούσματα σε Covid-19 τόσο σε ασθενείς όσο και σε προσωπικό σε όλα τα τμήματα της κλινικής: Παθολογικό, Ογκολογικό, Μονάδα Τεχνητού Νεφρού και παράλληλα πλήρως εμβολιασμένο προσωπικό έναντι του ιού.

Από το 2017 που άνοιξε τις πόρτες της για το κοινό της Λάρισας και της Θεσσαλίας γενικότερα, η «ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΠΟΛΥΚΛΙΝΙΚΗ Α.Ε.» έχει δημιουργήσει μια ομάδα από καταξιωμένους ιατρούς, νοσηλευτές, βοηθητικό και διοικητικό προσωπικό σε έναν υπερσύγχρονο χώρο υγείας, παρέχοντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στην περιοχή της Θεσσαλίας για την αντιμετώπιση των αναγκών των ασθενών αφενός και για την πρόληψη και περιφρούρηση της υγείας των πολιτών αφετέρου.

Στην κοπή πίτας, που έγινε σε κλειστό εργασιακό κύκλο τηρώντας πλήρως τα υγειονομικά πρωτόκολλα, παρευρέθηκαν για λογαριασμό της Διοίκησης οι κ.κ. Βιτάλ Γατένιος και Έκτορας Νασιώκας, η ΕΥ της Παθολογικής Κλινικής Ευγενία Τζινάλα, ο Διευθυντής της ΜΤΝ Δημήτρης Καραθανάσης, ο Επιστημονικός Διευθυντής του Ογκολογικού Τμήματος Νικόλαος Κεντεποζίδης με το συνεργάτη του Ι. Λίτο. Επίσης οι συνεργαζόμενοι ιατροί Χ. Έξαρχος, Κ. Ευαγγελόπουλος, Χ. Παπακρίβος, Ολ. Ρίζου και το προσωπικό.

Η Διοίκηση και το προσωπικό της «ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΠΟΛΥΚΛΙΝΙΚΗ Α.Ε.» δεσμεύονται να συνεχίσουν να αναβαθμίζουν τις υπηρεσίες υγείας, που προσφέρουν.

Το φλουρί, που αντιστοιχεί σε ένα διήμερο σε ένα από τα 5* ξενοδοχεία του Ομίλου (Montana Hotel & Spa ή Ionian Blue Hotel), κέρδισε η διοικητική υπάλληλος κα Κ. Νταλαγιώργου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ