ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΠΑΛΑΣΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΗΣ 20ΧΡΟΝΗΣ ΣΤΑ ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ

Ο Συνδικαλιστής της Ελληνικής Αστυνομίας, Σταύρος Μπαλάσκας, χαρακτήρισε σύνθετη την εξιχνίαση της φρικτής δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, και τόνισε ότι η αστυνομία επιχειρεί να καταλάβει γιατί υπάρχουν πολλές δυσκολίες στην συγκομιδή του DNA και των αποδεικτικών στοιχείων.

«Να καταλάβουμε πώς ήταν δεμένος ο πιλότος»

«Να καταλάβουμε πώς έγινε το συμβάν και πώς ήταν δεμένος ο νεαρός πιλότος. Γιατί δεν θα πρέπει να υπάρξει στο τέλος της έρευνας καμία σκιά για τίποτα» σημείωσε.

«Οι έμπειροι αξιωματικοί, καταλαβαίνουν, μέσα από συνδυασμό ερωτήσεων και αποδείξεων, μέσα από ενδείξεις και απαντήσεις λύνουν την υπόθεση πολλοί πιο εύκολα», πρόσθεσε ο αστυνομικός.

Οι έρευνες στρέφονται παντού

«Παντού στρέφονται οι έρευνες. Πάντα υπάρχουν άλλοι ύποπτοι και οι συνήθεις ύποπτοι αλλά και οι ύποπτοι, που δεν δείχνουν ύποπτοι» συμπλήρωσε με νόημα.

«Υπάρχουν τρεις κύκλοι ερευνών. Ο κοντινός κύκλος, ο μεγάλος και ο μακρινός κύκλος. Οι τρεις κύκλοι ενώνονται στα εγκληματικά εργαστήρια και δίνουν τις απαντήσεις», είπε ο συνδικαλιστής αστυνομικός.

Κατάθεση της ψυχολόγου της Καρολάιν

Ανατροπή στην υπόθεση των Γλυκών Νερών αναμένεται να επιφέρει η κατάθεση της ψυχολόγου που παρακολουθούσε την άτυχη Καρολάιν, την ώρα που οι έρευνες των αστυνομικών αρχών βρίσκονται σε κομβικό σημείο.

Τρία είναι τα ιδιαίτερα στοιχεία στην εξιχνίαση της υπόθεσης.

Αρχικά, ότι καμία κάμερα δεν κατέγραψες τους δράστες ούτε να έρχονται ούτε να φεύγουν.

Εν συνεχεία, το γεγονός ότι στον τόπο του εγκλήματος δεν βρέθηκαν τρίχες ή dna των δραστών.

Τρίτο, είναι το πώς κατάφερε και λύθηκε ο 32χρονος πιλότος, προκειμένου να ειδοποιήσει την Αστυνομία.

Η ιατροδικαστική εξέταση δεν έδειξε ξένο dna πάνω στην Καρολάιν

Παράλληλα, αναμένεται ένα οικείο πρόσωπο από το περιβάλλον της Καρολάιν να καταθέσει τις προσεχείς ημέρες.

dikaiologitika.gr

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com