ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΤΟ 1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΜΠΕΛΩΝΑ ΣΕ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ

Το 1ο Δ.Σχ. Αμπελώνα συμμετείχε για 8η συνεχή χρονιά στον 10ο  Καλλιτεχνικό Διαγωνισμό που συνδιοργάνωσε η Δ/νση Β/θμιας Εκπ/σης Λάρισας και το Κέντρο Πρόληψης Π.Ε. Λάρισας – Ο.ΚΑ.ΝΑ, αποσπώντας το 2ο βραβείο για την Α/θμια Εκπ/ση.

Το θέμα του φετινού 10ου  Καλλιτεχνικού Διαγωνισμού ήταν «Πανδημία: Ευκαιρία να δω τη ζωή αλλιώς;» και οι μαθητές/τριες της Ε΄ και της Στ΄ τάξεων των Δημοτικών Σχολείων μπορούσαν να εργαστούν  ατομικά  και να δημιουργήσουν το δικό τους έργο: εικαστικό, φωτογραφία ή βίντεο.

Όλα τα παιδιά κατέθεσαν τις σκέψεις και τα συναισθήματά τους για όλα αυτά που βιώνουν καθημερινά με πολύ μεράκι, φαντασία και πρωτοτυπία.

Το 2ο  βραβείο απέσπασε το έργο της μαθήτριας της Στ2 τάξης του σχολείου Ασπασία Τσότσα, το οποίο ξεχώρισε μέσα από 150 έργα μαθητών σχολείων της Α/θμιας Εκπ/σης. Το σχολείο συμμετείχε στο διαγωνισμό με 23 έργα της Ε΄και Στ΄τάξεων. Την  εικαστική καθοδήγηση των μαθητών είχε η δασκάλα εικαστικών του σχολείου Δήμητρα Οικονόμου.

Η τελετή βράβευσης  πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 20 Μαΐου 2021 και ώρα 18:30 στο χώρο του Β΄ Αρχαίου Θεάτρου Λάρισας. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και απηύθυναν χαιρετισμούς: Ο πρόεδρος του  Δ.Σ. του Ο.ΚΑ.ΝΑ και Αντιπεριφερειάρχης κ. Χρ. Καλομπάτσιος, η υπεύθυνη Σχ. Δραστηριοτήτων Α/θμιας Εκπ/σης κα. Κων/να Χατζημίχου, η Δ/ντρια Β/θμιας Εκπ/σης κα. Βασιλική Ζιάκα, ο εκπρόσωπος του Π.Δ.Ε. κ. Μάτος, μέλη του Δ.Σ. του Ο.ΚΑ.ΝΑ, επιστημονικοί σύμβουλοι του οργανισμού, οι γονείς των βραβευμένων μαθητών και εκπρόσωποι των σχολείων.

Στον χώρο της τελετή τηρήθηκαν όλα τα μέτρα προστασίας που προβλέπονται (αποστάσεις, μάσκες) για την προστασία από την νόσο COVID – 19.

Τα βραβεία με τη σειρά που απονεμήθηκαν είναι:

1°  ΒΡΑΒΕΙΟ: (Βίντεο),  1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ, Ονοματεπώνυμο μαθήτριας: Μπαζάνη Ελένη

2°  ΒΡΑΒΕΙΟ: (Εικαστικό),  1ο  ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΜΠΕΛΩΝΑ,  Ονοματεπώνυμο μαθήτριας: Τσότσα Ασπασία

3°  ΒΡΑΒΕΙΟ: (Εικαστικό),  19ο  ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ, Ονοματεπώνυμο μαθητή: Σουνάς  Γεώργιος

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν και κυρίως στα παιδιά που βραβεύτηκαν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ