“ΑΠΑΣΦΑΛΙΣΑΝ” ΟΙ ΕΓΚΥΡΟΙ: ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΖΟΥΜΕ!

Θύελλα αντιδράσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προκάλεσε η δημοσιογραφική…  προσέγγιση του έγκυρου Άρη Πορτοσάλτε, που στο πλαίσιο ζωντανής σύνδεσης με το χτυπημένο από την πύρινη λαίλαπα Αλεποχώρι θεώρησε καλό να προτρέψει τον συνάδελφό του να ρωτήσει τον απαρηγόρητο ιδιοκτήτη σπιτιού που είχε καταστραφεί ολοκληρωτικά εάν το είχε ασφαλισμένο!!

«Ζητώ συγγνώμη αλλά τα σπίτια τα ασφαλίζουμε. Εμείς που δεν έχουμε τον ίδιο πόνο να τα λέμε κι’ αυτά», επέμεινε ο «έγκυρος», με τις προσπάθειες συναδέλφου του να τον μαζέψει να πέφτουν στο κενό.

«Μα πάνω από τις στάχτες να του κάνουμε και συστάσεις…», σχολίασε η δημοσιογράφος Μ. Αναστασοπούλου από το στούντιο, με τον απτόητο Πορτοσάλτε να αντιδρά εκ νέου επαναλαμβάνοντας πως «τα σπίτια τα ασφαλίζουμε για να μην κλαίμε όλοι μαζί πάνω από τα αποκαΐδια».

«Να λέμε και δυο πράγματα που ακουμπάνε λίγο στη λογική», ολοκλήρωσε με τσιτάτο τη δημοσιογραφική προσέγγιση ο Πορτοσάλτε, με το διαδίκτυο να παίρνει φωτιά από την τοποθέτησή του, ενθυμούμενο προφανώς τον ίδιο που λίγο καιρό πριν «χτυπιόταν» στα τηλεοπτικά παράθυρα και ολοφύρονταν για την έρμη τη Δημοκρατία που κινδύνευσε σοβαρά όταν «κακοποιοί» μαρκαδόροι έβαψαν την κουπαστή της (ανασφάλιστης;) πολυκατοικίας του!

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ