Η ΠΑΕ ΑΕΛ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΑ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ

Τον βετεράνο ποδοσφαιριστή της ΑΕΛ και γνωστό προπονητή ποδοσφαίρου που έφυγε σήμερα από τη ζωή στα 63 του χρόνια, αποχαιρετά με ανακοίνωσή της η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΛ, στην οποία αναφέρονται τα εξή:

“Τρία αδέλφια, τρεις συγκλονιστικές αποδημίες και το πένθος βαρύ για μία ακόμη φορά στην οικογένεια της ΑΕΛ.

Δίνοντας και την τελευταία του ικμάδα στην άνιση μάχη, ο βετεράνος ποδοσφαιριστής της ομάδας μας και εξαίρετος προπονητής, Γιάννης Παπαγιάννης, “φτερούγισε” σήμερα το πρωί για το “βυσσινί” club του Παραδείσου.

Μία εβδομάδα πριν κλείσει τα 63 του χρόνια, ο Γιάννης μας αποχαιρέτησε κουβαλώντας μαζί του και το ασήκωτο φορτίο της διπλής τραγικής απώλειας αδελφού και αδελφής σε νεαρή ηλικία.

Γιος του Μιλτιάδη Παπαγιάννη, του θρυλικού φροντιστή της ΑΕΛ για πολλές δεκαετίες, ο Γιάννης τίμησε τη φανέλα με το άλογο στο στήθος για δύο αγωνιστικές περιόδους (1976 – 1978) πανηγυρίζοντας την θριαμβευτική άνοδο στην Α’ Εθνική, για να συνεχίσει την καριέρα του στον Απόλλωνα και σε άλλες λαρισινές ομάδες, πριν τον κερδίσει η προπονητική.

Σύσσωμος ο οργανισμός της ΠΑΕ ΑΕΛ συμμετέχει στο βαρύ πένθος για την απώλεια του Γιάννη Παπαγιάννη και μαζί με τα από βάθους καρδιάς συλλυπητήρια, εύχεται να είναι ελαφρύ το χώμα της λαρισινής γης που σε λίγο θα τον σκεπάσει”.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com