360 PADELCLUB: TO ΠΡΩΤΟ PADEL CLUB ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ!

Το άθλημα το οποίο κυριολεκτικά σαρώνει, με εκατομμύρια fans σε χώρες της Ευρώπης όπως Ισπανία, Ιταλία, Σουηδία  έρχεται στις 20 Ιουνίου στη Λάρισα. Οι Λαρισαίοι θα έχουν τη δυνατότητα να μάθουν και να απολαύσουν το padel στις ολοκαίνουριες πιστοποιημένες εγκαταστάσεις του 360 Padel Club στο νέο κυκλικό κόμβο Λάρισας Φαρσάλων.

Τι είναι όμως το Padel;

To padel είναι ένα νέο σχετικά άθλημα το οποίο συνδυάζει τα καλύτερα στοιχεία του τένις, του squash και της ρακέτας θαλάσσης. Παίζεται με τέσσερα άτομα (2 εναντίον 2) σε γήπεδο που περιβάλλεται από γυάλινους τοίχους, του οποίου οι διαστάσεις είναι περίπου στο μισό ενός γηπέδου τένις. Οι ρακέτες (γνωστές και ως Padel Bat) είναι κατασκευασμένες από συνθετικό υλικό και η επιφάνειά τους καλύπτεται από μικρές τρύπες, ενώ το σκορ μετριέται όπως ακριβώς και στο τένις.

Το Padel θεωρείται ένα από τα ταχύτερα αναπτυσσόμενα αθλήματα τα τελευταία χρόνια καθώς είναι γρήγορο, εκρηκτικό και συνδυάζει τη δράση με τη διασκέδαση και την κοινωνική αλληλεπίδραση. Είναι αρκετά εύκολο στην εκμάθησή του και δεν απαιτεί ιδιαίτερες τεχνικές ικανότητες ενώ οι περισσότεροι παίκτες μπορούν μέσα στα πρώτα 20 λεπτά να αποκτήσουν αντίληψη του παιχνιδιού.

Στη χώρα μας τα 20 και πλέον clubs που λειτουργούν στην Αθήνα είναι κυριολεκτικά γεμάτα από ανθρώπους κάθε ηλικίας που έχουν κολλήσει με την νέα μανία.

Στο 360 Padel Club θα παρέχονται ολοκληρωμένες υπηρεσίες padel από εκπαιδευμένους coaches, όπως ενοικίαση γηπέδων,  ομαδικά αλλά και ιδιαίτερα μαθήματα για αρχάριους ή προχωρημένους, για παιδιά και για ενήλικες.

Το 360 PadelClub, είναι το πρώτο padel club της πόλης μας και φιλοδοξεί να μυήσει τους Λαρισαίους στα μυστικά του νέου αυτού συναρπαστικού αθλήματος μέσα από ένα καλαίσθητο χώρο.

Σκοπός του 360 Padel Club, είναι να εμπνεύσει τα μέλη του, να βάλουν το Padel στην καθημερινότητά τους και να το κάνουν τρόπο ζωής. Το Padel προσφέρει υγεία, ευεξία, γυμναστική, ψυχική και πνευματική διαύγεια.

Ένας δροσερός  και μοντέρνος χώρος, ο οποίος περιλαμβάνει δύο γήπεδα padel, πλήρως εξοπλισμένα αποδυτήρια, padel shop και ένα όμορφο coffee spot με healthy φιλοσοφία, θα κάνει τα μέλη του 360 Padel Club να νιώσουν οικεία, ενισχύοντας έτσι την κοινωνικοποίηση, αλλά και τη διασκέδαση.

Μπες τώρα στο www.360padel.gr κάνε την κράτησή σου και ζήσε πρώτος αυτή τη νέα εμπειρία.

Instagram & Facebook : 360 PadelClub

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ