ΒΡΑΒΕΥΤΗΚΑΝ ΟΙ ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΕΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΤΟΥ ΟΚΑΝΑ

Την Πέμπτη 20 Μαΐου 2021 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, στο Β΄ Αρχαίο Θέατρο, η τελετή απονομής του 10ου Καλλιτεχνικού Διαγωνισμού που διοργάνωσε το Κέντρο Πρόληψης ΟΚΑΝΑ σε συνεργασία με την Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση. Το θέμα του φετινού Διαγωνισμού ήταν : «Πανδημία : Ευκαιρία να δω τη Ζωή αλλιώς;» και πραγματοποιήθηκε εξολοκλήρου διαδικτυακά.

Στην τελετή παρευρέθηκαν και απένειμαν τα βραβεία ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Κέντρου Πρόληψης, Αντιπεριφερειάρχης Λάρισας κ. Χρήστος Καλομπάτσιος, ο Αντιπρόεδρος του ΔΣ και Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Δημήτρης Δεληγιάννης, ο Γενικός Γραμματέας του ΔΣ και Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου, κ. Βασίλης Πινακάς, ο Ταμίας του ΔΣ και Δημοτικός Σύμβουλος κ. Δημήτρης Γεωργάκης, η Διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, κ. Βασιλική Ζιάκα, ο εκπρόσωπος του Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης, Συντονιστής εκπαιδευτικού έργου, κ. Τάσος Μάτος, η Υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, κ. Κωνσταντίνα Χατζημίχου, εκπροσωπώντας την Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Αικατερίνη Καραγιώργου και ο Υπεύθυνος Σχολικών Δραστηριοτήτων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, κ. Χρήστος Κατσούρας. Στην εκδήλωση αναγνώστηκε και η επιστολή – χαιρετισμός της βουλευτή ΚΙΝΑΛ και Επιτίμου Προέδρου του Κέντρου Πρόληψης κ. Ευαγγελίας Λιακούλη.

Το Διοικητικό Συμβούλιο και η Επιστημονική Ομάδα του Κέντρου Πρόληψης ευχαριστούν όλα τα σχολεία για τη συμμετοχή τους και συγχαίρουν τους μαθητές που διακρίθηκαν. Βραβεύθηκαν τρία Δημοτικά, τρία Γυμνάσια και τρία Λύκεια. Τα πρώτα βραβεία αντιστοιχούν σε ποδήλατα και κράνη, ενώ τα δεύτερα και τρίτα σε δωροεπιταγές.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης τηρήθηκαν όλα τα μέτρα που προβλέπονται από το υγειονομικό πρωτόκολλο για την COVID- 19.     

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ