ΚΛΕΙΣΤΟΣ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΡΑΨΑΝΗ – ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΠΥΡΓΕΤΟΥ ΛΟΓΩ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗΣ

Η δημοτική αρχή ξεκίνησε καθαρισμούς και στις παραλίες του δήμου

Ο Δήμος Τεμπών ενημερώνει ότι από την Τρίτη 25/05/2021 στις 11:00 π.μ. μέχρι και την Παρασκευή 28/05/2021, ο δρόμος από τη Ραψάνη στη θέση Σμίξη μέχρι τη διασταύρωση Πυργετού θα παραμείνει κλειστός λόγω ασφαλτόστρωσης.

Για οποιαδήποτε τροποποίηση, θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση.

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΠΑΡΑΛΙΩΝ

Εν τω μεταξύ την παραλία Αιγάνης – Μεσάγκαλα  – Καστρί Λουτρό  και Κουλούρας μήκους έξι (6) περίπου  χιλιομέτρων  καθαρίζει και διαμορφώνει ο δήμος Τεμπών.

Οι εργασίες προχωρούν με γρήγορο ρυθμό  και περιλαμβάνουν: την απομάκρυνση φερτών υλικών, τον καθαρισμό των δρόμων από την άμμο και το κοσκίνισμα της άμμου στην παραλία, που θα πραγματοποιηθεί τουλάχιστον τρεις φορές στη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου. Την πρόοδο των εργασιών διαπίστωσαν, οι Αντιδήμαρχοι Κάτω Ολύμπου κ. Κώστας Ζαρδούκας και κ. Γιώργος Νικολάου σε αυτοψία που πραγματοποίησαν στην περιοχή.

«Προχωράμε  συντονισμένα, σε συνεργασία με τις υπηρεσίες μας, στην ολοκλήρωση του σχεδιασμού για τον καθαρισμό της παραλίας Αιγάνης – Μεσάγκαλα – Καστρί Λουτρό και παραλία Κουλούρας», δηλώνει ο δήμαρχος Τεμπών Γιώργος Μανώλης.

«Οι εργασίες εξελίσσονται απρόσκοπτα, ώστε σε σύντομο  χρονικό διάστημα, να έχει αποδοθεί η παραλία στο σύνολο της για χρήση από τους επισκέπτες, παραθεριστές και επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται εκεί. Πρόκειται για έργο ουσίας, που βελτιώνει την εικόνα της παραλιακής ζώνης και σε συνδυασμό με τις τρεις Γαλάζιες Σημαίες που κυματίζουν εκεί, καταστούμε την παραλία μας έναν δελεαστικό, ποιοτικό και ασφαλή τουριστικό προορισμό», προσθέτει ο Δήμαρχος.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ