Γ. ΝΑΚΑΣ: ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΕ ΚΑΙ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΔΙΑΔΟΧΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Μαζική εκδήλωση της Ερασιτεχνικής ΑΕΛ στην οποία κυριάρχησε το αίτημα για αλλαγή σελίδας

Με τον τίτλο “Δεν ξεχνάμε το παρελθόν, κοιτάμε το μέλλον”, η ερασιτεχνική ΑΕΛ πραγματοποίησε το βράδυ της Τετάρτης ανοιχτή συγκέντρωση στην πλατεία Ταχυδρομείου με αφορμή τη συμπλήρωση 57 ετών από την ίδρυση της ομάδας, σε μια εκδήλωση που δεν άργησε να μετατραπεί σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΛ Α. Κούγια.

Δυναμικό παρών στην εκδήλωση έδωσαν οπαδοί της ΑΕΛ, που με πανό, συνθήματα και καπνογόνα εξέφρασαν την στήριξή τους στην ομάδα, ενώ στη συγκέντρωση παραβρέθηκαν ακόμη ο δήμαρχος Λαρισαίων Απ. Καλογιάννης, η επικεφαλής της αντιπολίτευσης στον δήμο Ρ. Καραλαριώτου, ο πρόεδρος του ΔΣ Δ. Δεληγιάννης, αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωπος της Περιφέρειας, η βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Ευ. Λιακούλη, παλαίμαχοι κ.ά.

«Φανταζόμασταν αυτό το βράδυ κάπως διαφορετικό… Δυστυχώς το κοινωνικό φαινόμενο ΑΕΛ έχει μετατραπεί σε ένα κοινωνικό πρόβλημα με ευθύνη, σχεδόν αποκλειστικά, ενός ατόμου», ανέφερε ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής Γ. Νάκας, ζητώντας την παραίτηση όλων των Λαρισαίων από την ΠΑΕ ΑΕΛ, τη συνδρομή των φορέων και των εισαγγελικών αρχών ώστε να σταματήσει ο κοινωνικός κατήφορος και την στήριξη του σωματείου σε αναζήτηση διάδοχης κατάστασης με την εξεύρεση αγοραστή.


Η εκδήλωση βρίσκεται σε εξέλιξη και αναμένονται με ενδιαφέρον οι τοποθετήσεις των τοπικών αρχών, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί πως η Ερασιτεχνική, σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ, απέστειλε πρόσκληση στον μεγαλομέτοχο να παραστεί στην ανοιχτή συγκέντρωση για τα 57 χρόνια της ΑΕΛ και να συζητήσουν για το μέλλον της, με τον μεγαλομέτοχο να χαρακτηρίζει «πολύ ευχάριστη έκπληξη» την κίνηση, δηλώνοντας όμως πως αδυνατεί να παραστεί λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Ειρήνη Παπουτσή

ΦΩΤΟ//ΒΙΝΤΕΟ: Δ. Καστανάρας

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ