ΑΠ. ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ – Ρ. ΚΑΡΑΛΑΡΙΩΤΟΥ – ΕΥ. ΛΙΑΚΟΥΛΗ ΜΙΛΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΛ ΤΩΝ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ

Σε έντονα φορτισμένη ατμόσφαιρα τοποθετήθηκε στην εκδήλωση της Ερασιτεχνικής η βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Ευαγγελία Λιακούλη, που αφήνοντας αιχμές για απουσίες που καταγράφηκαν σημείωσε με νόημα πως «η οικογένειά της βάλλεται με αφορμή την ΑΕΛ».

«Με ενοχλεί και με θυμώνει αυτό που συμβαίνει στην πόλη, με ενοχλεί και με θυμώνει που πλέον χάσαμε τις Κυριακές μας», ανέφερε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας πως «η διαφορά στο τότε και στο τώρα είναι πως η ΑΕΛ κάλπαζε στις γειτονιές και τις ψυχές. Τώρα μας κλέψανε την ιδέα, μας κλέψανε και την ψυχή», πρόσθεσε, ενώ η αναφορά της στον αείμνηστο Στ. Καντώνια σήκωσε θύελλα χειροκροτημάτων από τους παριστάμενους.

ΑΠ. ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ: Η ΑΕΛ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

Ο δήμαρχος Λαρισαίων ξεκαθάρισε πως «όπου τον κάλεσε η ΑΕΛ ήταν εκεί για να στηρίξει την ενότητα», όπως επίσης και το ότι δεν υπάρχει νομικό πλαίσιο ώστε ο δήμος να πάρει την ομάδα.

«Δεν μπορεί ο δήμος να εμπλακεί στα διοικητικά της ομάδας, όπως και στο θέμα του γηπέδου», σημείωσε ο κ. Καλογιάννης, επιμένοντας πως θα εργαστεί για την ενότητα.

«Τα μεγάλα που έγιναν στο παρελθόν διδάσκουν και ορίζουν πορείες. Η ΑΕΛ είναι ένα από τα σύμβολα της πόλης και τα σύμβολα τα προστατεύουμε», τόνισε, δηλώνοντας «παρών» για ό,τι του ζητηθεί.

Ρ. ΚΑΡΑΛΑΡΙΩΤΟΥ: Η ΑΕΛ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΣΥΜΒΟΛΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ

«Η ΑΕΛ έφτασε στην κορυφή γιατί συμβόλιζε την ενότητα της πόλης και αυτό πρέπει να ξανακερδίσουμε», σημείωσε η Ρ. Καραλαριώτου, επαναλαμβάνοντας πως «πρέπει να βρεθεί κοινή συνισταμένη».

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με συνθήματα και βεγγαλικά, που συνόδευσαν τη βράβευση του γηραιότερου μέλους της Ερασιτεχνικής Τ. Σουφλιά.

Ειρήνη Παπουτσή

ΦΩΤΟ: Δ. Καστανάρας

 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ