ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΕΛΤΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Σκηνές απείρου κάλλους καταγράφονται σχεδόν σε καθημερινή βάση στα ΕΛΤΑ Λάρισας, καθώς αγανακτισμένοι πολίτες προσέρχονται στην υπηρεσία διαμαρτυρόμενοι για σημαντικές καθυστερήσεις που παρατηρούνται στην παραλαβή της αλληλογραφίας τους, η οποία σε κάποιες περιπτώσεις έχει χαθεί.

Λογαριασμοί καταλήγουν να φτάνουν ληγμένοι στους παραλήπτες τους ή και να μην φτάνουν καθόλου για μήνες, και δέματα παραμένουν για μεγάλο διάστημα στο κέντρο διαλογής, από όπου τα αναζητούν πολίτες, με τα ΕΛΤΑ να επικαλούνται ελλείψεις σε προσωπικό αδυνατώντας να δώσουν λύση στο πρόβλημα.

«Περιμένω δέμα πάνω από 3 μήνες, το οποίο εντόπισα τελικά στο Κέντρο Διαλογής με τους αρμόδιους να δηλώνουν… ανήμποροι να δώσουν λύση λόγω έλλειψης προσωπικού», περιγράφει στη σελίδα αγανακτισμένος Λαρισαίος.

Πληθαίνουν τα παράπονα, μεγαλώνουν καθημερινά οι ουρές στην Παπαναστασίου και στο κέντρο διαλογής, μα τελειώνει και η υπομονή των πολιτών, που δικαίως διαμαρτύρονται για την ταλαιπωρία και τον συνωστισμό που καταγράφεται εν μέσω πανδημίας. Ασε που δεν είναι δυνατόν να βρουν και κάποιον στο τηλέφωνο, όσο και αν αυτό χτυπάει δίπλα στο αφτί κάποιων, τονίζουν φανερά ενοχλημένοι μετά από μια τέτοια διαπίστωση.

Το βέβαιο είναι ότι υπάρχει τεράστιο πρόβλημα εξυπηρέτησης τόσο μέσα στην πόλη όσο και σε όλους τους δήμους στο νομό και όχι μόνο, μετά και τις τελευταίες προσπάθειες τωνΕΛΤΑ να απαλλαγούν από υπαλλήλους μέσω της εθελούσιας εξόδου. Αλλά δεν θα πρέπει να την πληρώνουν πάντα οι πολίτες.

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ