ΤΗΣ ΠΕΤΟΥΣΕ ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΚΑΙ ΕΣΩΡΟΥΧΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΝ ΑΠΕΡΡΙΠΤΕ…

Μία ακόμη απίστευτη δικαστική ιστορία εκτυλίχθηκε πρόσφατα

Ένας 58χρονος δεν μπορούσε να αντιμετωπίσει την απόρριψη από 55χρονη γυναίκα, με την οποία υποστηρίζει ότι ήταν ερωτευμένος. Η υπόθεση οδηγήθηκε στα δικαστήρια, καθώς ο άνδρας έγραψε υβριστικά συνθήματα έξω από το σπίτι της στον Βόλο, ενώ έριχνε στην αυλή του σπιτιού της ντομάτες, αυγά και… εσώρουχα.

Το ίδιο σκηνικό δήλωσε πως επαναλήφθηκε και στις 6 Μαΐου, με πεταμένα στην αυλή της λαχανικά και αυγά, ενώ στις 16 του μήνα πήγε στην Αθήνα, καθώς είχε πανικοβληθεί με όσα γίνονταν και δεν μπορούσε να κοιμηθεί τις νύχτες.

«Ζούσα έναν εφιάλτη», ανέφερε χαρακτηριστικά η παθούσα.

Πριν αναχωρήσει, ανέφερε ότι τοποθέτησε κάμερα ασφαλείας και κατέγραψε ένα άτομο να καταφθάνει τις πρώτες πρωινές ώρες στο σπίτι της και να πετάει κέρματα, αυγά και ντομάτες, αλλά και εσώρουχα, ακόμη και σακούλες με κόπρανα.

Ωστόσο, ερωτηθείσα από το δικαστήριο, απάντησε πως δεν μπορούσε να τον αναγνωρίσει, αλλά ήταν το ίδιο πρόσωπο όλες τις φορές. Στις 27 Μαΐου, οι αστυνομικοί που παρακολουθούσαν το σπίτι της, μετά τη μήνυση που είχε καταθέσει, τον συνέλαβαν.

Ο 58χρονος είναι διαζευγμένος και πατέρας τριών παιδιών. «Είχε αφήσει αυτοκόλλητο έξω από το σπίτι μου που έγραφε «μπουρδέλο». Εκμεταλλεύτηκε την κατάσταση που ζούσα, καθώς έχασα τον πατέρα μου», σημείωσε η παθούσα, η οποία είπε πως ενδιάμεσα ο κατηγορούμενος της έστελνε και μηνύματα με χρόνια πολλά για το Πάσχα και τη γιορτή της Μητέρας. «Με έχει κάνει ρεζίλι σε όλη την κοινωνία», κατέληξε η 55χρονη.

«Ήμουν πολύ ερωτευμένος μαζί της. Με στήριξε πολύ και τη στήριξα κι εγώ. Είχε δημιουργηθεί ένα δέσιμο μεταξύ μας, αλλά με ενόχλησε γιατί μου έκλεινε τα τηλέφωνα και εξαφανίστηκε», δήλωσε ο κατηγορούμενος.

Ο κατηγορούμενος είχε συλληφθεί ευρισκόμενος εντός του ΙΧ του, κοντά στο σπίτι της 55χρονης και πάνω του είχε βρεθεί το σπρέι, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, όταν έγραφε τα συνθήματα, φορούσε γάντια, κουκούλα και μπουφάν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ