ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΤΕΜΠΩΝ

Στη Ραψάνη ο Δήμαρχος Τεμπών κ. Γιώργος Μανώλης, ο Αντιδήμαρχος κ. Γ. Νικολάου, ο Πρόεδρος της Κοινότητας κ. Δημ. Ζήλος, ο Κοινοτικός σύμβουλος κ. Ζαχ. Ζάχος, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Τουριστικών Επιχειρήσεων Κάτω Ολύμπου και Αντιπρόεδρος της Πανλαρισαϊκής Ομοσπονδίας Τουριστικών Καταλυμάτων κ. Φάνης Βουλιώτης και ο Πρόεδρος Τουριστικών Καταλυμάτων Ν. Λάρισας κ. Αθαν. Μητσόπουλος, υποδέχθηκαν την αποστολή 15 τουριστικών πρακτόρων από τη Θεσσαλονίκη με επικεφαλής τον κ. Στέφανο Χατζημανώλη (silverholidays)

Η επίσκεψή τους είχε σκοπό να δουν από κοντά και να θαυμάσουν τις ομορφιές του δήμου Τεμπών.

Οι τουριστικοί πράκτορες δήλωσαν κατενθουσιασμένοι από τη φιλοξενία, από τις πολλές δυνατότητες πραγματοποίησης εναλλακτικών δραστηριοτήτων και από τις ομορφιές της περιοχής – πολλοί εκ των οποίων την επισκέπτονταν για πρώτη φορά – και δήλωσαν ότι πρόθεσή τους είναι οι περιοχές του δήμου Τεμπών να αποτελέσουν μέρος του καλοκαιρινού προγράμματος των τουριστικών τους γραφείων, που μεταξύ άλλων θα περιλαμβάνει εκδρομές και εξορμήσεις που εναρμονίζονται με τις απαιτήσεις της εποχής (προορισμοί χωρίς συνωστισμό, ημερήσιες εξορμήσεις, χαμηλό κόστος κλπ).

Με τη σειρά του, ο δήμαρχος Τεμπών, κ. Μανώλης τους ευχαρίστησε όλους και τον καθένα ξεχωριστά που επισκέφθηκαν την περιοχή και δήλωσε ότι αυτή η κίνηση αποτελεί την αρχή για την υλοποίηση στοχευμένων δράσεων που ενισχύουν αποτελεσματικά τον τουρισμό, αισιοδοξώντας ότι θα υπάρξουν άμεσα οφέλη επιχειρηματικών συνεργασιών.

Στους τουριστικούς πράκτορες προσφέρθηκαν, από τον Δήμαρχο Γιώργο Μανώλη, αντιπροσωπευτικά τοπικά προϊόντα.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com