ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΒΟΗΘΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΑΜΠΕΛΩΝΑ

Τη διαμαρτυρία τους για την απόφαση του δήμου να μην τους επιτρέπει να ποτίζουν το χορτάρι στο βοηθητικό γήπεδοι του Αμπελώνα, το οποίο έχει πάψει να ποτίζεται, εκφράζουν αθλούμενοι στο βοηθητικό οι οποίοι είχαν αναλάβει και το πότισμα αλλά και τη συντήρηση του δικτύου άρδευσης του χώρου αφού κάτι τέτοιο δεν άκνε ο δήμος εδώ και χρόνια. Σε επιστολή τους που έστειλαν στο paidis.com αναφέρουν τα εξής:

“Ανησυχία, εκνευρισμό και απογοήτευση προκαλεί στους αθλούμενους στο βοηθητικό γήπεδο Αμπελώνα η συμπεριφορά του Δήμου και της ΔΕΥΑΤ. Δενφτάνει πού τόσα χρόνια η δημοτική αρχή και η ΔΕΥΑΤ απουσιάζουν εντελώς από τη συντήρηση, τον καθαρισμό και το πότισμα τού γηπέδου, δεν φτάνει πού δεν ανταποκρίθηκαν ποτέ στην προμήθεια υλικών, μπεκ, λάστιχα, συνδετήρες και πολλές φορές οι ίδιοι οι αθλούμενοι ιδίοις εξόδοις αγοράζουν αυτά τα υλικά,, δεν φτάνει πού οι ίδιοι φροντίζουν να ποτίζετε το γήπεδο για να μην ξεραθεί εντελώς αναλαμβάνοντας την “αλλαγή” των μπεκ εθελοντικά, τώρα ήρθε ό Δήμος και μέσω εργαζομένων αφαίρεσε τη βάνα τού νερού για να μην μπορεί να ποτιστεί από τούς αθλούμενους το γήπεδο και όταν οι αθλούμενοι άνοιξαν τη βάνα με πένσα για πότισμα, ο δήμος προχώρησε στο κλείσιμο τού νερού από τον κεντρικό αγωγό.

Η δικαιολογία είναι ότι πέφτει η πίεση τού νερού στον κεντρικό υδατόπυργο και μόνο τη νύχτα μπορεί να ποτίζεται το γήπεδο.

Δηλαδή εκεί πού ήταν υποχρεωμένοι σαν δήμος να ποτίζουν το γήπεδο και να το συντηρούν και να φροντίσουν και για την πίεση τού νερού, τώρα αποφάσισαν με το έτσι θέλω ότι το γήπεδο πρέπει να ποτίζεται από τούς εθελοντές, μόνο βράδυ με ότι αυτό συνεπάγεται για τούς αθλούμενους, οι οποίοι είναι και εργαζόμενοι αφού ο Δήμος για ακόμη μία φορά φαίνεται “ανίκανος” να ποτίσει το γήπεδο και παράλληλα κάνει ότι μπορεί να διώξει και τούς εθελοντές πού προσφέρουν τίς υπηρεσίες τους.

Ας ξεραθούν λοιπόν όλα κύριοι τής δημοτικής αρχής και τής ΔΕΥΑΤ. Εσείς εκτός τής απουσίας σας προσπαθείτε να βάζετε και φρένο στις εθελοντικές δράσεις των δημοτών”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ