ΧΡ. ΚΑΠΕΤΑΝΟΣ: ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΙ ΝΕΕΣ ΔΟΜΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ Ν. ΛΑΡΙΣΑΣ

Δήλωση του προέδρου της ΔΕΕΠ Λάρισας της ΝΔ

Η έγκριση από το Υπουργείο Υγείας της πρότασης του Διοικητή της 5ης ΥΠΕ Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας κ.Φώτη Σερέτη, για τη δημιουργία νέων Δομών Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας στο Ν. Λάρισας, τόσο με την ίδρυση του Περιφερειακού Ιατρείου στο Δαμάσι όσο και με τη μετατροπή του Περιφερειακού Ιατρείου Νίκαιας σε Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο, αποτελούν πολύ σημαντικές υποδομές για τον χώρο της Υγείας στο νομό Λάρισας, που θα βοηθήσουν  χιλιάδες συμπολίτες μας στην παροχή υπηρεσιών υγείας.

Συνάμα, η πλήρης διατήρηση των οργανικών θέσεων  στο Κέντρο Υγείας Φαρσάλων και η περαιτέρω ενίσχυσή του, αποτελούν εχέγγυα υγειονομικής σταθερότητας και στην επαρχία Φαρσάλων.

Η ειλικρινής συνεργασία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης με την 5η ΥΠΕ και το Υπουργείο Υγείας, συνέτειναν στα παραπάνω θετικά αποτελέσματα και για τους 3 δήμους του νομού μας.

Η κυβέρνηση της ΝΔ κάνει πράξη την αποκέντρωση και ενίσχυση των περιφερειακών δομών της υγείας σε ολόκληρη τη χώρα, με νέες προσλήψεις επικουρικού και μόνιμου προσωπικού, με ανανέωση του εξοπλισμού και με ανέγερση νέων Νοσοκομείων και Κέντρων Υγείας.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com