ΓΕΜΙΖΕΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΑΡΩΜΑ ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ “ΠΟΙΟΣ” ΠΟΥ ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ

Σπουδαία δουλειά που αναμένεται να αναδείξει τον πολιτισμό και τις φυσικές ομορφιές της πόλης

Με γρήγορο ρυθμό συνεχίζονται τα γυρίσματα του βιντεοκλίπ του τραγουδιού ¨Ποιος¨ σε στίχο του κ. Γιάννη Τζουανόπουλου και ερμηνεία του κ.Πάνου Κράια Σύμφωνα με πληροφορίες του paidis.com και μετά από επικοινωνία με τον συνθέτη και παραγωγό του τραγουδιού κ. Θέμη Σαμαντζή, τα γυρίσματα στο μουσείο οίνου που στεγάζεται στο αρχοντικό Καράσσου έχουν ολοκληρωθεί , με σειρά να παίρνει το Δημοτικό θέατρο της πόλης, ενώ οι τελευταίες εικόνες θα γυριστούν στην Βρύση Τυρνάβου.

«Ο Γιώργος Μίγκας έπαιξε μεγάλο ρόλο στο κομμάτι της ενορχήστρωσης.. Από εκεί και ύστερα τα πράγματα πήραν το δρόμο τους. Εχω την ευλογία να έχω καλούς φίλους και συνεργάτες .

Ετσι λοιπόν ο Βαγγέλης Τσιαπλές στο μπουζούκι, ο Δημήτρης Κατσαβάκης στην κλασική κιθάρα, ο Γιάννης Κατσανούλης στην ακουστική και στην ηλεκτρική κιθάρα, ο Δημήτρης Μακρυγιάννης στα τύμπανα, ο Γιώργος Μίγκας στο πιάνο και ο Θέμης Παπαευθυμίου στο ηλεκτρικό κόντρα μπάσο, έδωσαν το καλύτερο εαυτό τους. Ο Δημήτρης Μαραμής μας “ανέχτηκε” πολλές ώρες στα PINK STOUDIOS στη Λάρισα, πάντα με καλή διάθεση και θέληση να λύσει κάθε μας πρόβλημα.

Ο κ. Πάνος Μπαντικούδης και η filmaki.gr ανέλαβε το δύσκολο κομμάτι της εικόνας και είμαι σίγουρος ότι θα δημιουργηθεί ένα μοναδικό αποτέλεσμα με μόνο σκοπό την ανάδειξη της κουλτούρας, του πολιτισμού αλλά και της φυσικής ομορφιάς της πόλη μας. Ευχαριστώ τον κ. Θέμη Γκαρλόφτη που από τη πρώτη στιγμή δέχτηκε να χορέψει», σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Σαμαντζής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ