ΣΤΕΛΙΟΣ ΡΟΝΤΟΥΛΗΣ: ΆΝΘΡΑΚΕΣ Ο ΘΗΣΑΥΡΟΣ… Ο κ. ΚΟΚΟΥΡΑΣ ΕΜΠΑΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΣΕΙΣΜΟΠΛΗΚΤΟΥΣ ΔΑΜΑΣΙΩΤΕΣ

Δήλωση του επικεφαλής της Δράσης Πολιτών για το ιατρείο στο Δαμάσι

Προσφάτως, δια του Τύπου , ο κ. Κόκουρας, με φωτογραφήσεις και ανακοινώσεις, άρχισε ανερυθρίαστα να θριαμβολογεί για τη λειτουργία δήθεν Περιφερειακού Ιατρείου στο σεισμόπληκτο Δαμάσι. Δυστυχώς για αυτόν , όμως , η πραγματικότητα έρχεται να τον διαψεύσει και να αναδείξει το “παιχνίδι” που στήνει στις πλάτες των σεισμόπληκτων, για  να αποκρύψει  τις προσωπικές του ανεπάρκειες και να διασκεδάσει την ανυπαρξία που ταλαιπωρεί  το  σύνολο της δημοτικής αρχής.

Ας γίνουμε, λοιπόν, σαφέστεροι, για να αντιληφθούν και οι δημότες με ποιους έχουν μπλέξει.

Μετά τις ανακοινώσεις του κ. Κόκουρα , η “Δράση Πολιτών”  ήρθε σε επαφή με θεσμικούς παράγοντες του Υπουργείου Υγείας , για να εξακριβώσει τα της λειτουργίας “Περιφερειακού Ιατρείου”  στο Δαμάσι.

Η αλήθεια, λοιπόν , είναι η ακόλουθη : Μέχρι τώρα, ένας γιατρός από το Κ.Υ Τυρνάβου εξυπηρετούσε τους κατοίκους του Δαμασίου μία ημέρα την εβδομάδα και αυτή η κατάσταση πραγμάτων θα συνεχίσει να υφίσταται μέχρι το τέλος περίπου του έτους. Τότε , καλώς εχόντων των πραγμάτων  βέβαια , αναμένεται να προστεθεί  , μετά την ολοκλήρωση σχετικού διαγωνισμού , ένας ιατρός στο Κ.Υ. Τυρνάβου , αλλά  και πάλι οι κάτοικοι του Δαμασίου θα συνεχίσουν να εξυπηρετούνται μία φορά την εβδομάδα από γιατρό του  Κ.Υ. Τυρνάβου  στο δήθεν  Περιφερειακό Ιατρείο.

Προς τι , λοιπόν , οι ανακοινώσεις , οι φωτογραφίες και οι χαριεντισμοί του κ. Κόκουρα; Ένας γιατρός , μια φορά την εβδομάδα,  εξυπηρετούσε, εξυπηρετεί και θα συνεχίσει να εξυπηρετεί τον κόσμο στο Δαμάσι.

Άνθρακες ο θησαυρός, με άλλα λόγια. Πολλή φασαρία για το τίποτα . Ουσιαστικά , τα μόνα που μένουν, μετά τις δηλώσεις  αυτοθαυμασμού του κ. Κόκουρα, είναι οι  καθ’ υπερβολή κολακείες προς το πρόσωπο του κ. Τσιλιλή, που δεν ξέρουμε τι μπορεί να υποκρύπτουν, η αβάσταχτη ελαφρότητα ενός αυτοδιοικητικού που άγχεται για τη δημιουργία εντυπώσεων, καθώς δεν έχει να παρουσιάσει κανένα δικό του έργο, κανένα δικό του επίτευγμα, καμία δική του εφαρμόσιμη έμπνευση και, τέλος ,  ο εμπαιγμός ενός βασανισμένου  χωριού, που όμως δικαιούται να απολαύσει ένα αξιοπρεπές επίπεδο υπηρεσιών υγείας μέσω της λειτουργίας  ενός  πραγματικού Περιφερειακού  Ιατρείου, εξοπλισμένου καταλλήλως και στελεχωμένου  με ειδικευμένους γιατρούς και με το αναγκαίο νοσηλευτικό προσωπικό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ