ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ «ΕΞΑΡΤΗΣΕΙΣ» ΑΠΟ ΤΟ ΕΔΔΥΠΠΥ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

Το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων-Προαγωγής Υγείας  (ΕΔΔΥΠΠΥ) σε συνεργασία με το Δήμο Ελασσόνας υπό την Αιγίδα του ΙΣΑ, ανακοινώνει τη συνέχεια  του διαδικτυακού προγράμματος «Αγωγή Υγείας για Παιδιά» την Τρίτη 8 Ιουνίου 2021 και ώρα 18:30 μ.μ .

Οι συμμετέχοντες μπορούν να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα που πραγματοποιείται με την υποστήριξη του κ. Αναστάσιου Χατζή, Παιδιάτρου-Εντατικολόγου, τ. Συντονιστή-Διευθυντή ΜΕΘ Νοσοκομείου Παίδων «Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ», Μέλος ΔΣ Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών μέσω της πλατφόρμας zoom.

Το σεμινάριο αποτελείται από 3 θεματικές ενότητες με τα εξής θέματα :

  • ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ
  • ΕΞΑΡΤΗΣΕΙΣ (Κάπνισμα, Αλκοόλ, Ναρκωτικά)
  • ΕΦΗΒΕΙΑ (Σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα, Παχυσαρκία, Εμβολιασμοί Εφήβων)

Η παρουσίαση θα έχει χρονική διάρκεια περίπου 1 ώρα (20’ εισήγηση και 40’ ερωτήσεις-συζήτηση) και θέμα τις «ΕΞΑΡΤΗΣΕΙΣ».

Στόχος του προγράμματος είναι η ευαισθητοποίηση συγκεκριμένων πληθυσμιακών ομάδων (γονείς, εκπαιδευτικοί),  που μπορούν να αποτελέσουν πυρήνα εκπαίδευσης  με έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση, ώστε να είναι γνώστες των συνεπειών της έκθεσης των παιδιών σε κινδύνους και να λειτουργήσουν προστατευτικά με γνώμονα την Πρόληψη.

Βήματα παρακολούθησης του διαδικτυακού σεμιναρίου:

Για την παρακολούθηση του σεμιναρίου οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να δηλώσουνε τα στοιχεία επικοινωνίας τους ( mail, τηλέφωνο ) έως την Τρίτη 8 Ιουνίου το αργότερο μέχρι τις 12:00 μ.μ. στο pronoia@dimoselassonas.gr ή καλώντας στο 2493350245 – 2493022676 προκειμένου να δοθούν οι οδηγίες για τη συμμετοχή τους στο σεμινάριο  και η αποστολή του συνδέσμου μέσω της πλατφόρμας zoom.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ