ΣΤΕΛΙΟΣ ΡΟΝΤΟΥΛΗΣ: Η ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΤΩΝ ΑΜΠΕΛΩΝΙΤΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΠΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ…

Δήλωση του επικεφαλής της Δράσης πΟλιτών με αφορμή τη μη λειτουργία του ΑΤΜ της Πειραιώς στον Αμπελώνα

Η συμπεριφορά της Τράπεζας Πειραιώς έναντι των Αμπελωνιτών είναι από κάθε άποψη απαράδεκτη. Δεν φτάνει το λουκέτο που μπήκε στο τοπικό κατάστημα της Τράπεζας , τώρα οι διαμαρτυρίες των κατοίκων  συνεχίζονται αμείωτες , διότι δεν λειτουργεί ούτε το ΑΤΜ, με αποτέλεσμα οι δημότες να εξαναγκάζονται σε μετακινήσεις προς τη Λάρισα για απλές αναλήψεις μετρητών.

Η όλη κατάσταση είναι εξοργιστική και δεν περιποιεί τιμή σε μια Τράπεζα που για χρόνια έχει ωφεληθεί από τις καταθέσεις και τις οικονομικές συναλλαγές της τοπικής κοινωνίας, ιδιαιτέρως δε του αγροτικού κόσμου αυτής.

Επειδή λοιπόν ο εμπαιγμός μιας ολόκληρης κοινωνίας δεν μπορεί να συνεχίζεται εσαεί, η δημοτική  παράταξη της   “Δράσης Πολιτών” στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο θα εισηγηθεί την παύση της συνεργασίας του Δήμου Τυρνάβου με την Τράπεζα Πειραιώς, μήπως και κάποιοι υπεύθυνοι, επιτέλους, συνετισθούν και σταματήσουν την προσβλητική και απαξιωτική συμπεριφορά έναντι των Αμπελωνιτών.

Ελπίζουμε , βέβαια ,να μην χρειαστεί να υλοποιήσουμε την προειδοποίησή μας και κάποια εχέφρονα στελέχη της Τράπεζας , με τα οποία ήδη επικοινωνήσαμε , να πράξουν τα αυτονόητα.

Αναμένουμε…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ