ΑΚΑΡΠΕΣ ΟΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟ ΤΗΣ 76ΧΡΟΝΗΣ Σ. ΣΙΩΖΟΥ ΠΟΥ ΑΓΝΟΕΙΤΑΙ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Τη συνδρομή της Πυροσβεστικής ζήτησε η ΕΛ.ΑΣ

Άκαρπες παραμένουν οι έρευνες για τον εντοπισμό της 76χρονης Σοφίας Σιώζου που αγνοείται από την περασμένη Τρίτη όταν και αναχώρησε από την οικία της στη συνοικία των Ηπειρώτικων και έκτοτε χάθηκαν τα ίχνη της, ενώ η αστυνομία ζήτησε τη συνδρομή της Πυροσβεστικής για τον εντοπισμό της.

Οι έρευνες ανδρών της 8ης ΕΜΑΚ και του 1ου Π.Σ ξεκίνησαν το πρωί από τον Πηνειό και την ευρύτερη περιοχή του Αισθητικού Άλσους της Λάρισας, ενώ επιχειρούν 5 πυροσβέστες με διασωστική λέμβο και ένα όχημα της ΠΥΛ.

Την 76χρονη συνταξιούχο εκπαιδευτικό, που πάσχει από άνοια, αναζητά εδώ και μία εβδομάδα η οικογένειά της, ενώ μιλώντας στο paidis.com οικείο της πρόσωπο εκτίμησε πως δεν πρέπει να κινήθηκε προς το κέντρο της πόλης καθώς θα γινόταν εύκολα αντιληπτή, απευθύνοντας παράλληλα έκκληση σε όποιον μπορεί να γνωρίζει κάτι να συμβάλλει στην έρευνα για τον εντοπισμό της ενημερώνοντας τις αρχές ή επικοινωνώντας με τους οικείους της στο τηλέφωνο 6972051660.

Θυμίζουμε πως οι πρώτες έρευνες επικεντρώθηκαν στην περιοχή των Ηπειρώτικων πλησίον των σιδηροδρομικών γραμμών αλλά και κατά μήκος της οδού Καρδίτσης, ενώ η ακτίνα άνοιξε, με την αστυνομία αλλά και εθελοντές ομάδας διάσωσης να «χτενίζουν» τη συνοικία της Χαραυγής, όπως και την ευρύτερη περιοχή του Νέου Κοιμητηρίου, δίχως θετικά αποτελέσματα.

ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ SILVER ALERT

Για τον εντοπισμό της 76χρονης έχει ενεργοποιηθεί και η υπηρεσία “Silver Alert”.

Η Σοφία Σιώζου εξαφανίστηκε από το σπίτι της την 1η Ιουνίου, έχει καστανά μάτια, ύψος 1,60μ και είναι αδύνατη, ενώ την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε ροζ πιτζάμες και κάλτσες, χωρίς τα παπούτσια της.

Η ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, ειδοποιήθηκε από τους οικείους της το απόγευμα της 02/06/2021 και μετά τη συγκέντρωση των απαιτούμενων δικαιολογητικών, ενεργοποιεί τον Κοινωνικό Συναγερμό SILVER ALERT, για την κινητοποίηση όλων για την ανεύρεσή της.

Η ζωή της βρίσκεται σε κίνδυνο.

Εάν γνωρίζετε κάτι επικοινωνήστε με την υπηρεσία Silver Alert, όλο το 24ωρο, στην Εθνική Γραμμή SOS 1065.

Ειρήνη Παπουτσή

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ