ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑΤΕ

Μήνυμα του δημάρχου Κιλελέρ Θ. Νασιακόπουλου προς τις μαθήτριες και του μαθητές με αφορμή την έναρξη των Πανελληνίων εξετάσεων

 Αγαπητές μαθήτριες, αγαπητοί μαθητές.
Με τις Πανελλήνιες Εξετάσεις ολοκληρώνεται μια δύσκολη  προσπάθεια χρόνων τόσο για σας, όσο και για τους εκπαιδευτικούς που κάτω από δύσκολες συνθήκες επιτελούν με ευσυνειδησία το έργο τους αλλά και για  τους γονείς σας που στήριξαν όλο το αυτό διάστημα τον καθημερινό σας αγώνα.

Εγώ προσωπικά αλλά και σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Κιλελέρ σας ευχόμαστε καλή δύναμη και η επιτυχία που τόσο προσδοκάτε να έλθει με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των εξετάσεων. Ευχόμαστε όλες και  όλοι να ανταμειφθείτε για τους κόπους σας και σας συγχαίρουμε, ούτως ή άλλως, για την προσήλωση στον στόχο σας.

Σε μια τόσο δύσκολη όσο και κρίσιμη περίοδο για τη χώρα, η παιδεία και η γνώση είναι η λύση. Είστε η προσδοκία για την πατρίδα μας. Εσείς που θα παλέψετε για ένα καλύτερο αύριο. Η ελπίδα μας για το μέλλον επαφίεται κυρίως στα δικά σας χέρια. Η χώρα μας, ιδιαίτερα σήμερα, έχει ανάγκη νέους ανθρώπους με κατάρτιση, δημιουργικότητα και φρέσκια οπτική. Η εισαγωγή σας  στα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα, χωρίς βέβαια να είναι η μόνη, αποτελεί μια καλή αφετηρία για να προικισθείτε με αυτά τα προσόντα.

Όσοι δεν κατορθώσετε να εισαχθείτε  σε σχολές της αρεσκείας σας, πρέπει να γνωρίζετε ότι μπορεί να χάθηκε μια μάχη αλλά όχι ο πόλεμος. Στη ζωή σάς περιμένουν πολλές και σημαντικές ευκαιρίες. Αρκεί να συνεχίσετε να ονειρεύεσθε  και να στοχεύετε ψηλά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ