ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΟΥ ΕΡΙΚΣΕΝ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΔΑΝΙΑ – ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ EURO

Καθησυχαστικά τα μηνύματα που έρχονται από το νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε ο Δανός διεθνής

Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Δανίας με ανακοίνωση πριν από λίγο ενημέρωσε ότι ο Κρίστιαν Έρικσεν που κατέρρευσε στο 42ο λεπτό της αναμέτρησης για το Euro2020, ανάμεσα στη Δανία και την Φινλανδία, έχει ανακτήσει τις αισθήσεις του και η κατάστασή της υγείας του έχει σταθεροποιηθεί!
Σύμφωνα με πληροφορίες από διεθνή ειδησεογραφικά δίκτυα ο 29χρονος άσος της Ίντερ υπέστη έμφραγμα.

ΤΙ ΠΡΟΗΓΗΘΗΚΕ – ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΕΡΙΚΣΕΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ

Σοκ προκάλεσε η κατάρρευση του Κρίστιαν Έρικσεν στο έδαφος χωρίς τις αισθήσεις του στο 42ο λεπτό του αγώνα ανάμεσα στη Δανία και την Φινλανδία για τo Euro2020!
Oι γιατροί έπεσαν αμέσως πάνω στον 29χρονο άσο της εθνικής Δανίας που έχασε τις αισθήσεις του σε ανύποπτη στιγμή και σωριάστηκε στο έδαφος και ενώ επιχειρούσε το κοντρόλ με το στήθος από πλάγιο αράουτ σε μια φάση.

Όλοι οι παίκτες της Δανίας και της Φινλανδίας συνειδητοποίησαν την κρισιμότητα της κατάστασης και παρέμεναν συντετριμμένοι, όσο οι γιατροί επιχειρούσαν την κάρπα, ακόμη και με απινιδωτή ώστε να επανέλθει η αναπνοή του Ερικσεν!
Το παιχνίδι έχει διακοπεί και με φορείο έχει μεταφερθεί ο Έρικσεν εκτός αγωνιστικού χώρου και εν συνεχεία σε Νοσοκομείο της Κοπεγχάγης.

Συγκλονισμένη είναι η παγκόσμια ποδοσφαιρική κοινή γνώμη από το απροσδόκητο συμβάν που έχει σοκάρει τους πάντες και όλοι προσεύχονται πια για να κερδίσει αυτή την δύσκολη μάχη ο Έρικσεν που είναι πατέρας δύο παιδιών.
Όπως μετέδωσαν μεγάλα διεθνή ΜΜΕ, του είχαν τοποθετήσει μάσκα οξυγόνου κατά τη μεταφορά του με φορείο εκτός γηπέδου.

Δεν έχει πια κάποια σημασία, αλλά ο αγώνας μέχρι το σημείο εκείνο ήταν ισόπαλος 0-0. Στο επίσημο site της UEFA δεν υπάρχει ακόμη κάποια επίσημη ενημέρωση για την εξέλιξη της υγείας του άσου της Ίντερ, Κρίστιαν Έρικσεν.

ertnews.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ