ΟΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΣΤΟ ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ ΚΑΡΕΛΑΣ ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ

Ενημερωθείτε για τη συνεργασία με χοιροτροφική μονάδα που παράγει πιστοποιημένο κρέας με υψηλή περιεκτικότητα σε Ω3 και Ω6 λιπαρά

Οι μεγάλες προσφορές σε μια μεγάλη γκάμα κρεάτων και κρεατοσκευασμάτων συνεχίζονται και αυτή την εβδομάδα στο κρεοπωλείο Καρέλας στον Τύρναβο.

Το σύγχρονο και πλήρως εξοπλισμένο κρεοπωλείο της γνωστής επιχείρησης κρεάτων και σφαγείων Καρέλας στον Τύρναβο συνεχίζει στους γνώριμους ρυθμούς, οι οποίοι το καθιέρωσαν από την πρώτη μέρα λειτουργίας του στον Τύρναβο, ακολουθώντας την πολιτική των απίστευτων προσφορών σε όλων των ειδών τα κρέατα, όπως άλλωστε κάνει σε όλα τα κρεοπωλεία της επιχείρησης.

Οι προσφορές για αυτή την εβδομάδα από Δευτέρα 14/06 έως και το Σάββατο 19/06 είναι :

Μοσχαράκι ψαχνό 7,49€/κιλό. 
Μοσχαράκι με κόκκαλο 4,49€/κιλό.
Κιμάς ανάμεικτος 5,49€/κιλό. 
Χοιρινό ψαχνό 3,89€/κιλό. 
Μπριζόλες κόντρα 3,89€/κιλό.
Μπριζολάκια χοιρινά 3,69€/κιλό. 
Κοντοσούβλι χοιρινό 1,50€/τεμάχιο .
Ζυγούρι – πρόβατο χεράκι 4,59€/κιλό.
Λουκάνικο χωριάτικο 3, 49€/κιλό.
Κότσι χοιρινό 2,99€/κιλό.

ΧΟΙΡΙΝΑ ΥΨΗΛΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗΣ ΑΞΙΑΣ
Εν τω μεταξύ αξίζει να σημειωθεί ότι η εταιρεία Καρέλας έχει ξεκινήσει μια συνεργασία με επιλεγμένη χοιροτροφικής μονάδα που εκτρέφει τα χοιρινά με ειδική διατροφή ώστε το κρέας να είναι πλούσιο σε Ω3 και Ω6 λιπαρά. Αλλωστε διαθέτει και όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις που το αποδεικνύουν.

Δείτε και το σχετικό ενημερωτικό το φυλλάδιο για το συγκεκριμένο προϊόν

“Στο κατάστημα μας θα σας περιμένουν για να σας σερβίρουν οι άριστοι κρεατοτέχνες μας για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας.
Και μην ξεχνάτε όλα τα κρέατα μας σφάζονται και προμηθεύονται από τα ιδιωτικά μας σφαγεία στο Βόλο, έτσι πετυχαίνουμε τις καλύτερες δυνατές τιμές για εσάς”, σημειώνουν οι υπεύθυνοι του κρεοπωλείου, προσκαλώντας σας να δοκιμάσετε τα προσφερόμενα προϊόντα ασύγκριτης ποιότητας σε ασυναγώνιστες τιμές.
Εάν ο χρόνος σας δεν επαρκεί για να περάσετε από το μοντέρνο και πλήρως εξοπλισμένο κατάστημα της επιχείρησης ΚΑΡΕΛΑ, οι υπεύθυνοι του καταστήματος μπορούν να σας παραδώσουν κατ’ οίκον και αυθημερόν οτιδήποτε τραβάει η όρεξή σας.

Τηλ. παραγγελιών: 24920 22958

Το νέο κρεοπωλείο βρίσκεται στην οδό Πυθαγόρα 6, απέναντι από το χώρο της λαϊκής αγοράς στον Τύρναβο και λειτουργεί με τα πλέον σύγχρονα μέτρα προστασίας και υγιεινής που προβλέπουν για τη δύσκολη σημερινή συγκυρία τα πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ.

Ακολουθήστε το κατάστημα και στα social media για να ενημερώνεστε καθημερινά για φρέσκα παρασκευάσματα και προσφορές:
Facebook: Κρεοπωλείο Καρέλας
Instagram: karelas_butchershop

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ