ΑΝΕΡΜΑΤΙΣΤΗ Η ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΙΚΗ ΤΑΚΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ

Η ανακοίνωση του γραφείου Τύπου της Ν.Ε. Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ.

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ και το Τμήμα Υγείας, καταγγέλλουμε στον ελληνικό λαό, σε όλους τους συμπολίτες μας, την ασυνάρτητη πολιτική της κυβέρνησης σχετικά με την εμβολιαστική τακτική που επιλέγει.

Ξαφνικά και χωρίς σαφή αιτιολογία «στέλνει» το εμβόλιο της Astra Zeneca στους άνω των 60 ετών, φέρνοντας σε δίλημμα εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες που εμβολιάστηκαν με το συγκεκριμένο εμβόλιο, ειδικά αυτούς που έχουν κάνει μόνο την πρώτη δόση.

Η συγκεκριμένη ενέργεια αποδεικνύει την αποτυχία της προσέγγισης του πληθυσμού για την εμβολιαστική προσπάθεια. Δημιουργεί αρνητικά συναισθήματα στους πολίτες που δεν έχουν πεισθεί για την ανάγκη του εμβολιασμού. Επί της ουσίας συκοφαντεί όλη την προηγούμενη προσπάθεια. Φυσικά, είναι κι αυτό αποκλειστική ευθύνη της κυβέρνησης και του υπουργείου Υγείας.

Το επικοινωνιακό αλαλούμ που προξενεί η ανερμάτιστη εμβολιαστική τακτική ενέχει τον κίνδυνο, στο άμεσο μέλλον, να έχουμε εμβόλια που μας εξασφαλίζει η Ευρωπαϊκή Ένωση και να μην εμφανίζονται πλέον εμβολιασμένοι.

Υ.Γ: Όσο για τον ενδοσκοπικό υπέρηχο που ανακοινώθηκε για πολλοστή φορά από την Περιφέρεια και θα εγκατασταθεί στην Γαστρεντερολογική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, πρόκειται, όπως και πάρα πολλά άλλα, για επιλογή της Διοίκησης των Νοσοκομείων της Λάρισας επί ΣΥΡΙΖΑ, μέσω του ΕΣΠΑ 2014 – 2020.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ