ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΑΠΕΡΓΙΑΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ Ν/Σ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ

Και νέα κινητοποίηση θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα

Κλιμακώνει τις δράσεις του ενάντια στο εργασιακό νομοσχέδιο το Εργατικό Κέντρο Λάρισας, που το πρωί της Τετάρτης με τη συμμετοχή σωματείων, φορέων, συλλογικοτήτων και του Νομαρχιακού Τμήματος της ΑΔΕΔΥ πραγματοποίησε απεργιακή συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία, ενώ αγωνιστικό συλλαλητήριο θα γίνει και στις 7 το απόγευμα, στον ίδιο χώρο.

«Το νομοσχέδιο-έκτρωμα και τα μέτρα που νομοθετούν μας γυρίζουν 1,5 αιώνα πίσω», ανέφερε μεταξύ άλλων στην κεντρική του ομιλία ο πρόεδρος του Συνδικάτου Επισιτισμού Τουρισμού Λάρισας και μέλος της διοίκησης του ΕΚΛ Άρης Γκρίμπας, ζητώντας την απόσυρσή του.

«Καλούμαστε να βάλουμε μπροστά τις σύγχρονες ανάγκες μας και να παλέψουμε γι’ αυτές οργανωμένα μέσα από τα σωματεία μας», συνέχισε, προσθέτοντας χαρακτηριστικά πως «οι ταξικές διεκδικήσεις δεν είναι χόμπι και η ταξική πάλη είναι αυτή που γυρνά τον τροχό της Ιστορίας».

Νωρίτερα χαιρετισμούς απηύθυναν ο Άγ. Τριγάζης, εκ μέρους του Εμπορικού Συλλόγου Λάρισας, ο πρόεδρος της ΕΟΑΣΝΛ Ρ. Μαρούδας και ο Ζ. Γκαραλιάκος, ως εκπρόσωπος του Ν.Τ Λάρισας της ΔΕΔΥ, ενώ η κινητοποίηση ολοκληρώθηκε με μαζική πορεία στους κεντρικούς δρόμους της Λάρισας.

Ειρήνη Παπουτσή

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ