6.851 ΑΤΟΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΚΔΗΛΩΣΑΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΟΡΝΟΣΤΑΡ!!!

Χιλιάδες αιτήσεις στο κάλεσμα της Ιννας Ιννακι για το νέο casting της SugarBabes.tv με σκοπό την ανάδειξη νέων ταλέντων στην εγχώρια βιομηχανία ταινιών ενηλίκων! – Δείτε ενδιαφέροντα στατιστικά στοιχεία

Ποιος το περίμενε ότι μετά το σάλο που είχε προκαλέσει το πρώτο κάστινγκ της νεοσύστατης τότε εταιρίας παραγωγής SugarBabes.tv τον Σεπτέμβριο του 2019 και τις ατελείωτες ουρές των περίπου 1.000 υποψηφίων επίδοξων νέων αστέρων της βιομηχανίας ταινιών ενηλίκων έξω από γνωστό club στο Περιστέρι, εποχές προ κορωνοϊού, στο δεύτερο κάλεσμα της φέτος για κάστινγκ μέσα σε μόλις μια εβδομάδα θα γίνονταν 6.851 αιτήσεις για συμμετοχή στις νέες παραγωγές της!

Αν μη τί άλλο πρόκειται για ένα νούμερο απίστευτα υψηλό . Η διαδικασία της πρώτης φάσης ολοκληρώθηκε και ήδη έχει γίνει η πρώτη διαλογή για αυτούς που πέρασαν στην δεύτερη φάση.

Πριν από 4 χρόνια γεννήθηκε η εταιρεία παραγωγής της βραβευμένης και διεθνούς φήμης πρωταγωνίστριας ταινιών ενηλίκων Iννας Ιννάκι και του συντρόφου της Tεό. Η εταιρία της τον πρώτο χρόνο δεν έκανε καθόλου Ελληνικές παραγωγές αλλά συνεργασίες μόνο με αστέρια από την Ευρώπη, αποκτώντας ένα διεθνές κύρος που κέρδισε τις εντυπώσεις μιας και από το πρώτο έτος ζωής της, είχε μια θέση στις υποψηφιότητες των βραβείων ΑVN που γίνονται κάθε χρόνο στο Λας Βέγκας.

Αποκτώντας διεθνή φήμη η SugarBabes.tv στο δεύτερο χρόνο ζωής της αποφάσισε να ανοιχτεί και σε Ελληνικές παραγωγές, αναδεικνύοντας το νέο αίμα Ελλήνων και Ελληνίδων πρωταγωνιστών και δίνοντας νέα πνοή για τα Ελληνικά χρώματα στην εγχώρια βιομηχανία ενηλίκων.

Πολλά από τα άτομα που είχαν βρεθεί στο τότε κάστινγκ πλέον είναι πασίγνωστα ονόματα κάτι που φυσικά αποτέλεσε πόλο έλξης για ακόμα περισσότερα άτομα σύμφωνα με την μεγάλη αύξηση των αιτήσεων στο φετινό κάλεσμα της, που έφτασε το 700% σε σχέση με το κάστινγκ του 2019.

Σκοπό του κάστινγκ είναι η ανάδειξη ακόμα περισσότερων Ελλήνων και δημιουργία νέων σειρών και συνέχεια των υπαρχόντων κονσεπτ με νέα πρόσωπα.

Σύμφωνα με τον υπεύθυνο επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων της Sugarbabes.tv Στέλιο Καπετανάκη το μεγάλο ποσοστό ανδρών που έκαναν αίτηση οφείλεται πέρα του ότι πατροπαράδοτα οι άνδρες έχουν μεγαλύτερη προσφορά από τις γυναίκες, ένας άλλος λόγος είναι ότι η εταιρεία ανοίγεται και σε νέες κατηγορίες ταινιών όπως bisexual και gay. H μεγάλη αύξηση συμμετοχής οφείλεται ότι πλέον μετά από 4 χρόνια πορείας η εταιρία έχει πλέον μεγάλο κύρος διεθνώς πέρα από τα σύνορα της Ελλάδας, και φυσικά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι λόγο της κρίσης με τον κορωνοϊό πολλοί βρίσκουν διέξοδο για έχτρα εισόδημα μέσα από αυτό, αφού δουλειές πλέον δεν υπάρχουν επί της ουσίας και δύσκολα κάποιος επιβιώνει με ένα επίδομα 534 ευρώ.

> Τι λένε όμως οι αριθμοί και τα στατιστικά στοιχεία της πρώτης φάσης του SugarCasting 2021:

• Αιτήσεις πρώτης φάσης του κάστινγκ: 6.851 άτομο

• Φύλο
Ανδρες: 90%
Γυναίκες: 9%
Transexual / Aλλο: 1%

• Hλικίες
19 έως 25 ετών: 50%
26 έως 35 ετών: 30%
36 ετών και άνω: 20%

• Σεξουαλικές Προτιμήσεις:
Straight: 85%
Bisexual: 9%
Gay: 6%

> Στατιστικά στοιχεία από το ερωτηματολόγιο των αιτήσεων:

1. Θα δεχόσουν να παίξεις μπροστά σε κάμερα και σε κόσμο, με σκοπό την προβολή της ταινίας στο διαδίκτυο:
ΝΑΙ: 96%, OXI: 4%

2. Για τις ανάγκες μιας ταινίες με με σκοπό την προβολή της ταινίας στο διαδίκτυο θα έπαιζες με:
Aνδρα: 6%
Γυναίκα: 77%
Transexual: 1%
Δεν έχω πρόβλημα: 16%
Με κανέναν: 0%

3. Για τις ανάγκες μιας ταινίες με σκοπό την προβολή της στο διαδίκτυο με πόσα άτομα θα έπαιζες:
Μόνο με ένα άτομο: 7,2%
Μέχρι δύο ή και 3 άτομα: 21,1%
Gangbang: 5,9%
Mε κανέναν: 0%
Aπ’ όλα δεν έχω πρόβλημα: 65,8%

4. Θα δεχόσουν να παίξεις σε μια ταινία με σενάριο BDSM με σκοπό την προβολή της ταινίας στο διαδίκτυο:
Mόνο ενεργητικά: 49,4%
Mόνο παθητικά: 3,4%
Δεν έχω πρόβλημα: 27,4%
Oxι δεν το δέχομαι: 19.8%

5. Aν είσαι άντρας straight ή gay θα δεχόσουν να παίξεις σε ρόλο παθητικό σε παραγωγή με σκοπό την προβολή της ταινίας στο διαδίκτυο:
Ναι, αλλά μόνο από γυναίκα: 11,1%
Nαι, αλλά μόνο από άντρα: 4,2%
Nαι, και τα δύο φύλα: 6,4%
Oχι, δέχομαι μόνο δάχτυλο από γυναίκα: 22,6%
Tίποτα από τα παραπάνω: 55,7%

6. Θα δεχόσουν να παίξεις με το πρόσωπό σου να φαίνεται σε ταινία με σκοπό την προβολή της στο διαδίκτυο:
Ναι, δεν έχω πρόβλημα: 72,2%
Oχι, θα ήθελα να μην φαίνομαι: 27,8%

7. Για τις ανάγκες μιας ταινίας με σκοπό την προβολή της στο διαδίκτυο, απαιτούνται πολλές ιατρικές εξετάσεις. Θα δεχόσουν να περάσεις από ιατρικό έλεγχο:
NAI: 98,3%, OXI: 1,7%

8. Για τις ανάγκες μιας ταινίας με σκοπό την προβολή της στο διαδίκτυο, θα δεχόσουν να παίξεις με οποιονδήποτε άλλο ηθοποιό επιλέξει η εταιρία;
ΝΑΙ: 90,7%
OXI: 0,9%
Mόνο με άλλο άτομο της επιλογής μου: 8,4%

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ