ΤΟΕΒ ΜΑΤΙ ΤΥΡΝΑΒΟΥ: ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΝΑ ΕΞΟΦΛΗΘΟΥΝ ΤΑ ΜΙΣΑ ΑΡΔΕΥΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΠΕΙ ΤΟ ΡΕΥΜΑ

Το καμπανάκι του κινδύνου να σταματήσει άμεσα η άρδευση στο δίκτυο του οργανισμού λόγω διακοπής της ηλεκτροδότησης από τον ΔΕΔΔΗΕ εξαιτίας των χρεών, κρούει η διοίκηση του ΤΟΕΒ Μάτι Τυρνάβου καλώντας τους αρδευτές – μέλη να προσέλθουν στα γραφεία του οργανισμού μέχρι την Τετάρτη 23 Ιουνίου και να καταβάλουν τα μισά από τα αρδευτικά τέλη που τους αναλογούν για την αρδευτική περίοδο.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του οργανισμού Σωτήρη Τζιούφα ο ΤΟΕΒ για να εξασφαλίσει την άρδευση τη φετινή χρονιά θα πρέπει να ανταποκριθεί στους όρους της ρύθμισης που έκανε με τον ΔΕΔΔΗΕ και προϋπόθεση για αυτό είναι η άμεση εξόφληση του 50% των τελών από τους αρδευτές. Σε διαφορετική περίπτωση ο ΔΕΔΔΗΕ θα κατεβάσει τους διακόπτες και η χρονιά θα είναι μαρτυρική για το σύνολο των καλλιεργητών που ποτίζουν από το δίκτυο του ΤΟΕΒ.

Ο κ. Τζιούφας περιέγραψε με μελανά χρώματα την οικονομική κατάσταση του ΤΟΕΒ Μάτι Τυρνάβου εξαιτίας της απροθυμίας των αρδευτών να πληρώσουν τις υποχρεώσεις τους. Μάλιστα σημείωσε ότι ήδη έχουν βεβαιωθεί στη ΔΟΥ οφειλές άνω των 200.000 € για αρδευτικά τέλη προηγούμενων ετών ενώ στις σκέψεις για να μπορέσει να εισπράξει χρήματα ο ΤΟΕΒ είναι και η έκδοση διαταγών πληρωμής σε βάρος των κακοπληρωτών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ