ΣΤΕΛΙΟΣ ΡΟΝΤΟΥΛΗΣ:  ΉΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΝΕ… ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ

Σκληρή επίθεση του επικεφαλής της “Δράσης Πολιτών” σε δήμαρχο και πρόεδρο του Δ.Σ. που τους καλεί να παραιτηθούν υποστηρίζοντας ότι με τα ψέματά τους προσβάλουν το δημοτικό συμβούλιο και τους δημότες

Το ζήτημα των αλλεπάλληλων επιστολών του αναπληρωτή Προϊσταμένου της Οικονομικής Υπηρεσίας του Δήμου Τυρνάβου προς τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, αλλά και προς την Εθνική Αρχή Διαφάνειας , είναι ο ορισμός του πλήρους εξευτελισμού για τη δημοτική αρχή του κ. Κόκουρα.

Ένας υπάλληλος με ήθος, ακεραιότητα χαρακτήρα και με μεταπτυχιακές σπουδές δεν άντεξε την κατάσταση που επικρατεί στο Δήμο Τυρνάβου και κατέληξε να καταγγείλει τα φαινόμενα κακοδιοίκησης, και όχι μόνο , ακόμα και  στην Εθνική Αρχή Διαφάνειας, απηυδισμένος προφανώς από τη νοσηρότητα που καθημερινά αντικρίζει μπροστά του.

Όταν, όμως , ένας Δήμος φτάνει στο σημείο να χαρακτηρίζεται ως καταγγελλόμενος φορέας ενώπιον της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας και ο δήμαρχός του, ερωτηθείς σχετικά στο Δημοτικό Συμβούλιο, αραδιάζει αρλούμπες και ψεύδη, τότε η κατάσταση δεν είναι μόνο νοσηρή, αλλά και τραγική συνάμα για τους δημότες, διότι ουδείς πλέον μπορεί να εγγυηθεί την ορθή και έντιμη οικονομική διαχείριση που καθημερινά συντελείται.

Όταν , μάλιστα , ένας Δήμος φτάνει στο σημείο να χαρακτηρίζεται ως καταγγελλόμενος φορέας ενώπιον της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας και ο Πρόεδρος του οικείου Δημοτικού Συμβουλίου, ερωτηθείς σχετικά , ψεύδεται ανερυθρίαστα και ασύστολα , υποστηρίζοντας ότι δεν υπάρχει αναφορά του προϊσταμένου της Οικονομικής Υπηρεσίας προς την Εθνική Αρχή Διαφάνειας , τότε η όλη κατάσταση εκτροχιάζεται εντελώς και ο εξευτελισμός της δημοτικής αρχής κλιμακώνεται σε δυσθεώρητα ύψη, καθώς τα ψέματα προσβάλλουν όλα τα παριστάμενα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και αποτελούν μια συνειδητή προσπάθεια παραπλάνησης και απόκρυψης στοιχείων, έτσι ώστε να συνεχίζεται η νοσηρότητα εντός του Δήμου προς όφελος των ομάδων ή των προσώπων που εμπλέκονται στην οικονομική του διαχείριση.

Μετά τις πρωτόγνωρες αυτές ντροπιαστικές εξελίξεις μόνο ένας δρόμος υπάρχει για τον κ. Κόκουρα και τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου : ο δρόμος της δημόσιας συγγνώμης και της παραίτησης. Κατέστη πλέον σε όλους φανερό ότι δεν μπορούν να εκτελέσουν με εντιμότητα και αξιοπρέπεια τα καθήκοντά τους. Ήρθε η ώρα να πάνε στα σπίτια τους.

Έτσι, θα προσφέρουν επιτέλους και κάτι στον Δήμο Τυρνάβου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ