ΤΡΟΧΑΙΟ ΜΕ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΗ ΣΤΟΝ ΚΟΜΒΟ ΚΙΛΕΛΕΡ

Ταλαιπωρία και μεγάλες ουρές για τους οδηγούς

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στην εθνική οδό Αθηνών-Θεσσαλονίκης, στο ύψος του κόμβου Κιλελέρ, ενώ χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για τον απεγκλωβισμό μιας 66χρονης που είχε εγκλωβιστεί στο ένα εκ των δύο ΙΧ που ενεπλάκησαν στο συμβάν.

Το ατύχημα συνέβη λίγο πριν τις 2 μετά το μεσημέρι, όταν ΙΧ προσέκρουσε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες σε μεταλλικό στηθαίο του δρόμου για να καταλήξει πάνω σε άλλο όχημα, ενώ από τη σύγκρουση μια 66χρονη εγκλωβίστηκε και χρειάστηκε τη συνδρομή της ΠΥΛ για τον απεγκλωβισμό της.

Επιτόπου έσπευσαν 5 Πυροσβεστικά οχήματα με δύναμη 11 πυροσβεστών που κατάφεραν να απεγκλωβίσουν τη γυναίκα, η οποία μεταφέρθηκε τραυματισμένη στο εφημερεύον Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, ενώ ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ μετέφεραν στο νοσοκομείο δύο παιδιά και μία ακόμη γυναίκα, που επίσης τραυματίστηκαν.

Η κυκλοφορία στο σημείο διακόπηκε για αρκετή ώρα με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν μεγάλες ουρές (φωτο) εξαιτίας της αυξημένης κίνησης λόγω του τριημέρου του Αγίου Πνεύματος.

Ειρήνη Παπουτσή

 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ