ΜΕ ΤΗ ΜΙΧΑΕΛΑ ΛΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ Η ΣΤΕΛΛΑ ΜΠΙΖΙΟΥ

«Η Μιχαέλα Λάκη είναι η προσωποποίηση της Ελλάδας που θέλουμε. Το κορίτσι από τον Τύρναβο, με σκληρή δουλειά και υψηλούς στόχους κατόρθωσε να γίνει πρότυπο για χιλιάδες παιδιά σε ολόκληρη τη χώρα, γεμίζοντας όλους μας υπερηφάνεια».

Τα παραπάνω δήλωσε η βουλευτής Λάρισας της ΝΔ κα Στέλλα Μπίζιου αμέσως μετά τη συνάντηση που πραγματοποίησε με τη νεαρή αθλήτρια και τον προπονητή της κ. Φοίβο Μιχαλόπουλο.

Η Λαρισαία βουλευτής αφού τους συνεχάρη για την μέχρι τώρα πορεία της και φυσικά για τη συμμετοχή της στο Rolland Garros, όπου κατάφερε να πάρει μια σπουδαία πρόκριση στους «16» της διοργάνωσης στην κατηγορία Junior, στάθηκε ιδιαίτερα στο κατόρθωμα της Μιχαέλας που αυτή τη στιγμή είναι το νούμερο 3 στον κόσμο και 21η στην ηλικιακή κατηγορία κάτω των 18.

Στη συζήτηση έγινε ιδιαίτερη αναφορά στις επιτυχίες των Ελλήνων αθλητών του τένις, στις μελλοντικές αθλητικές διοργανώσεις τένις στην Ελλάδα και στη Λάρισα, καθώς και στο μεγάλο ενδιαφέρον που δείχνουν αθλητές από όλη την Ελλάδα να προπονηθούν και να διαχειριστούν το μέλλον τους στο τένις, στην πόλη μας.

«Ένα νέο κορίτσι γεμάτο όνειρα και ικανότητες μας δείχνει το δρόμο. Το δρόμο της προσπάθειας, της στοχοπροσήλωσης, του επαγγελματισμού, το δρόμο της επιτυχίας» κατέληξε η κα Μπίζιου, η οποία ευχήθηκε ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες στο ερχόμενο τουρνουά του Wimbledon καθώς και στο πανευρωπαϊκό ατομικό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ