ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΕΒΑ ΣΤΗΝ ΣΚΕΠΑΣΤΗ ΤΗΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ

Τα παράπονά του μέσω του paidis.com για τη διαδικασία διανομής τροφίμων μέσω σχετικού προγράμματος εκφράζει δικαιούχος ΤΕΒΑ, σημειώνοντας πως με τη διαδικασία που ακολουθήθηκε έχασε τελικά τη βοήθεια.

«Έλαβα το μήνυμα την περασμένη Παρασκευή 11 Ιουνίου, ωστόσο η “drive through” διαδικασία που ακολουθείται λόγω κορωνοϊού και το γεγονός πως μπορούσα να προσεγγίσω μόνο με όχημα ΑΥΣΤΗΡΑ τη Δευτέρα 14 Ιουνίου και για διάστημα από τις 9.00 έως τις 10.00 είχε ως συνεπακόλουθο να χάσω τη διανομή, καθώς δεν διαθέτω όχημα» (φωτο), σημειώνει ο Λαρισαίος, υπενθυμίζοντας στους αρμόδιους πως ευάλωτες ομάδες δεν διαθέτουν αυτοκίνητο και αναγκάζονται να «υποχρεώνονται» σε τρίτους (αν υπάρχουν) για την παραλαβή των τροφίμων.

Σύμφωνα με τον δικαιούχο έλαβε και δεύτερο μήνυμα την Πέμπτη 17 του μήνα, τελευταία μέρα της διανομής, «μόνο που αυτό παρελήφθη στις 12.15 καλώντας τον να παραλάβει μέχρι 13.00»!

«Όχι όχημα δεν προλάβαινα να βρω μα ούτε και να το διαβάσω καλά-καλά», καταλήγει, υπογραμμίζοντας πάντως πως ποτέ άλλοτε δεν αντιμετώπισε πρόβλημα με τη διανομή, πέρα από την αντικειμενική δυσκολία της εξεύρεσης μέσου μετακίνησης.

Η σελίδα επικοινώνησε νωρίς το πρωί της Παρασκευής (18 Ιουνίου) με αρμόδια υπάλληλο η οποία δεσμεύτηκε πως θα εξετάσει το όλο θέμα, σημειώνοντας μάλιστα πως τα μηνύματα που στέλνονται στους δικαιούχους διαχειρίζεται συγκεκριμένη εταιρεία και επισημαίνοντας το γεγονός πως δεν αναφέρθηκαν παράπονα ή άλλα προβλήματα που να αφορούν στη διανομή ή την επικοινωνία με τους δικαιούχους.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ