ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΡΟΛΑΪΝ: ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΤΕΟΣ Ο ΣΥΖΥΓΟΚΤΟΝΟΣ

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του στον ανακριτή ο 33χρονος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος. Ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της 20χρονης Καρολαιν κατέθεσε γραπτό υπόμνημα ενώ δέχτηκε και σειρά ερωτήσεων από τον δικαστικό λειτουργό για το αποτρόπαιο έγκλημα του. Στη συνέχεια ο κατηγορούμενος κλήθηκε να απαντήσει και στις ερωτήσεις του εισαγγελέα. Μετά το πέρας της ακρόασης, με σύμφωνη γνώμη των δύο δικαστικών λειτουργών ο κατηγορούμενος πήρε το δρόμο για τις φυλακές Κορυδαλλού. Εξερχόμενος από το γραφείο του εισαγγελέα δήλωσε στους δημοσιογράφους το εξής: “Ζητώ μια μεγάλη συγγνώμη”.

Τα δύο αιτήματα που υπέβαλε

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της Καρολάιν, έχει υποβάλει δύο αιτήματα. Με το πρώτο ζητεί να διενεργηθεί πραγματογνωμοσύνη στην κάμερα που βρισκόταν στο ισόγειο του σπιτιού, προκειμένου να διαπιστωθεί η ακριβής ώρα που αφαιρέθηκε η κάρτα μνήμης, και με το δεύτερο να κληθούν μάρτυρες από το οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον του ζευγαριού για να δώσουν την πλήρη εικόνα για τη μεταξύ τους σχέση.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, φέρεται να υποστήριξε ότι όλα έγιναν σε μία στιγμή λόγω της έντασης που είχε προηγηθεί, ενώ επέμεινε στο ότι ανέβηκε από το ισόγειο του σπιτιού στη σοφίτα προκειμένου να πείσει την Καρολάιν να κοιμηθεί με το παιδί τους. Σύμφωνα με τον ίδιο, ξεκίνησαν μια κουβέντα φορτισμένη και όπως την είχε αγκαλιάσει, έγειρε δίπλα της και συνέβη το κακό.

enikos.gr

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com