ΕΙΚΟΝΕΣ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗΣ ΣΕ ΧΑΡΑΥΓΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΚΟ

Ανακοίνωση – παρέμβαση της Λαρισαϊκής Λέσχης

Η εκάστοτε εκλεγμένη δημοτική αρχή της πόλης φροντίζει και μεριμνά για την  καλή ποιότητα ζωής των δημοτών της. Οι εκλεγμένοι Δημοτικοί και Διαμερισματικοί σύμβουλοι πρέπει να μεταφέρουν τα προβλήματα των περιοχών- συνοικιών τους, στους αντίστοιχους Αντιδημάρχους οι οποίοι πρέπει να δίνουν άμεσα λύσεις.

Εκτός του κέντρου της πόλης που πρέπει να έχει την καλύτερη εικόνα, η δημοτική αρχή οφείλει να δίνει την δέουσα προσοχή και στη κατάσταση των Δημοτικών Διαμερισμάτων της πόλης.

Οι παρακάτω φωτογραφίες του τέταρτου Διαμερίσματος του Δήμου (Συνοικία Παλαιό Θεσσαλικό-Χαραυγή) δείχνουν μια εικόνα εγκατάλειψης της περιοχής, σε προβλήματα τα οποία απαιτούν μικρές παρεμβάσεις από τους υπαλλήλους του Δήμου και δεν χρειάζεται και κανένα μεγάλο οικονομικό κόστος.

Από ότι φαίνεται υπάρχουν πολλά σκουπίδια στο χώρο κοντά στην πεζογέφυρα της οδού Δούκα, σπασμένα σκαλοπάτια πάνω στην πεζογέφυρα και δένδρα τα οποία έχουν τέτοιο ύψος ώστε να βρίσκουν τα καλώδια της ΔΕΗ.

Επίσης στα πολλά προβλήματα της περιοχής παρά τα επανανειλημμένα διαβήματα προς τους αρμόδιους φορείς, συνεχίζεται να μην λειτουργεί το ασανσέρ στην πεζογέφυρα Δούκα-Υψηλάντου με αποτέλεσμα την αφάνταστη ταλαιπωρία των κατοίκων και ειδικά αυτών της τρίτης ηλικίας.

Τα παραπάνω δημιουργούν πρόβλημα στην αισθητική εικόνα της περιοχής ως επίσης και στην ασφάλεια και υγιεινή των κατοίκων.

Παρά τις ενοχλήσεις που έγιναν επανανειλημμένα στον Δήμο τα προβλήματα παραμένουν ακόμα,γιαυτό ευελπιστούμε έστω και τώρα η Δημοτική αρχή να δώσει τις απαιτούμενες λύσεις για την ανακούφηση των κατοίκων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ