ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ Θ. ΝΑΣΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ ΤΗΣ ΔΕ ΠΛΑΤΥΚΑΜΠΟΥ

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι επαφές και οι ενημερώσεις του Δημάρχου Κιλελέρ Θανάση Νασιακόπουλου με τους Προέδρους και τα μέλη των τοπικών συμβουλίων των κοινοτήτων της ΔΕ Πλατυκάμπου.

Οι συναντήσεις που πραγματοποιήθηκαν στα κοινοτικά καταστήματα σχεδιάστηκαν για να καταγραφεί  σε πρώτο στάδιο η πρόοδος των εργασιών και των έργων που οι πρόεδροι και τοπικά συμβούλια είχαν προτείνει, αφορούν στις κοινότητες τους κι εντάχθηκαν στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα του Δήμου. Παράλληλα, μέσα από τις συναντήσεις, δόθηκε η δυνατότητα να κατατεθούν νέες προτάσεις και  να εντοπιστούν, με στόχο να επιλυθούν άμεσα,  πιθανά προβλήματα που δυσχεραίνουν την καθημερινότητα των δημοτών.

Οι συναντήσεις ολοκληρώθηκαν με επίσκεψη στις κοινότητες Γαλήνης, Μελισσοχωρίου, Ομορφοχωρίου και Χάλκης. Στόχος ήταν ο δήμαρχος, επικεφαλής κλιμακίων, να συνομιλήσει με όλα τα τοπικά συμβούλια των κοινοτήτων, να καταγράψει την πρόοδο των έργων που βρίσκονται σε εξέλιξη και να ενημερωθεί για τα όποια προβλήματα απασχολούν τους κατοίκους των κοινοτήτων.

Στην εξόρμησή του ο Θανάσης Νασιακόπουλος, συνοδευόμενος από τους αντιδημάρχους ΔΕ Πλατυκάμπου Γ. Κουκούτση, Πολιτισμού – Αθλητισμού – Κοινωνικής Πολιτικής Κ. Χατζηκωνσταντίνου, Περιβάλλοντος – Πρασίνου – Καθαριότητας – Πολιτικής Προστασίας Β. Χλιάπη – Γκουνιαρούδη,  Τεχνικών Έργων – Διοίκησης – Οικονομικών – Αγροτικής Ανάπτυξης Αλ. Χονδρονάσιο, τον πρόεδρο και τον διευθυντή της ΔΕΥΑΚ Αχ. Βαρδακούλη και Γ. Παπακανάκη, το δημοτικό σύμβουλο Χ. Χατζούλη, τους ειδικούς συνεργάτες Κ. Ακριβούλη, Σ. Καραφέρια και Δ. Μπετχαβέ, συναντήθηκε με τους  προέδρους της Γαλήνης Κ. Κατσικάρη, του Μελισσοχωρίου Δ. Ροϊδούλη, του Ομορφοχωρίου Γ. Χατζόπουλο και της Χάλκης Β. Κωστούλη καθώς και με τους τοπικούς συμβούλους των κοινοτήτων Π. Πιπερτζή, Σ. Καραμίχο, Αν. Λουλέ – Χαρούλη, Λ. Μπουρντένα, Ηλ. Πλατή, Γ. Μαξιμιάδη, Κ. Αθανασίου, Μ. Φανίδου, Μ. Παπαδοπούλου, Ελ. Κορδοκλά, Σ. Λαδοπούλου – Χατζητζομπάνη,  Ασ. Τσινούλη και  Απ. Καλογιάννη

loading...