ΜΕ ΤΟΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ Η ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΤΟΥ ΘΕΣΣΑΛΙΚΟΥ

Συγκινητικές στιγμές για την καλλιτεχνική διευθύντρια του Θεσσαλικού Θεάτρου Κυριακή Σπανού, που στο πλαίσιο της επίσκεψής της στην Τουρκία είχε την ευκαιρία να συναντηθεί στην Κωνσταντινούπολη με τον παναγιώτατο Οικουμενικό Πατριάρχη κ. Βαρθολομαίο.

Η πάντα… ανήσυχη και δραστήρια διευθύντρια του θεάτρου βρίσκεται ήδη στη γειτονική χώρα με αφορμή τη συμμετοχή του Θεσσαλικού στο 8ο Διεθνές Φεστιβάλ Θεάτρου που διοργανώνεται στην Προύσα της Τουρκίας, όπου και θα εμφανιστεί το Σάββατο 26 Ιουνίου, με την παράσταση «Τα αγάλματα περιμένουν», σε κείμενο του Ανδρέα Φλουράκη και σκηνοθεσία της ίδιας, ενώ δεν έχασε την ευκαιρία για μια συνάντηση με τον κ. Βαρθολομαίο, περιγράφοντας σε ανάρτησή της «έναν γλυκύτατο και απλό άνθρωπο που ενδιαφέρθηκε για όλους».

Ανθρώπινες στιγμές για την Κ. Σπανού και φυσικά μια ακόμη σπουδαία σελίδα για το Θ.Θ, που μετά τη συμμετοχή του σε διεθνές φεστιβάλ στο μακρινό Βιετνάμ καταθέτει τα καλλιτεχνικά του διαπιστευτήρια και στην Τουρκία, στέλνοντας μηνύματα εξωστρέφειας και ξεπερνώντας τα σύνορα της χώρας.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ