ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΔΡΑΣΗΣ «ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΩΝ EΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΩΝ, ΠΑΙΔΟΤΟΠΩΝ»

Από το Επιμελητήριο Λάρισας ανακοινώνεται ότι η ΑΕΔΕΠ Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδος, εταίρος του ΕΦΕΠΑΕ διοργανώνει Διαδικτυακή ενημέρωση με θέμα: Παρουσίαση της Νέας Δράσης του ΕΠΑνΕΚ «ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΩΝ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΩΝ, ΠΑΙΔΟΤΟΠΩΝ», η οποία θα πραγματοποιηθεί την Δευτερά 28 Ιουνίου 2021 και ώρα 12.00.

Η παρουσίαση της Δράσης θα γίνει διαδικτυακά από την Υπεύθυνη της Δράσης κα Τζιβινίκου Ειρήνη-Αρετή και θα προβληθεί στο κανάλι της ΑΕΔΕΠ Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδος στο YouTube και στα social media (facebook και twitter) της ΑΕΔΕΠ με σκοπό την πλήρη ενημέρωση των γυμναστηρίων και παιδότοπων πάνω στη Δράση και σε ερωτήματα που έχουν ανακύψει από τη προκήρυξή της.

Η Δράση έχει συνολική Δημόσια Δαπάνη ύψους 16 εκατ.€. Η επιχορήγηση ανά ωφελούμενη επιχείρηση, θα χορηγηθεί ως κατ’ αποκοπή ποσό (lump sum) για την παροχή ρευστότητας και την κάλυψη μελλοντικών λειτουργικών δαπανών.

Ωφελούμενοι της Δράσης, ήτοι επιχειρήσεις που δύνανται να τύχουν δημόσιας χρηματοδότησης, είναι οι πολύ μικρές, μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών γυμναστηρίων και παιδότοπων που διατηρούν αδειοδοτημένη επαγγελματική έδρα (σε διακριτό της οικίας τους χώρο), ανεξάρτητα από τη νομική τους μορφή, που λειτουργούν νομίμως στη χώρα και έχουν κάνει έναρξη στην αρμόδια ΔΟΥ.

Οι επιλέξιμοι ΚΑΔ στους οποίους θα πρέπει να δραστηριοποιούνται οι δυνητικά ωφελούμενες επιχειρήσεις (κύριοι ΚΑΔ ή ΚΑΔ με τα μεγαλύτερα έσοδα σύμφωνα με το φορολογικό έντυπο Ε3 του έτους 2019) είναι οι κάτωθι:

ΚΑΔ
Περιγραφή ΚΑΔ

93.13.10 Υπηρεσίες γυμναστηρίων
93.13.10.01 Υπηρεσίες γυμναστηρίου ειδικών γυμναστικών (αεροβικής, πιλάτες, γιόγκα
κλπ)
93.13.10.02 Υπηρεσίες γυμναστηρίου ενόργανης ή μη γυμναστικής
93.11.10.04 Υπηρεσίες πίστας καρτ
93.29.19.05 Υπηρεσίες παιδότοπου
χρηματοδότησής της, χωρίς να απαιτείται επαλήθευση των πραγματικών λειτουργικών δαπανών της για το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα Οι αιτήσεις χρηματοδότησης υποβάλλονται και θα αξιολογηθούν ηλεκτρονικά με σειρά προτεραιότητας στο Πληροφοριακό Σύστημα Κρατικών Ενισχύσεων (www.ependyseis.gr/mis).

Η πρόσκληση θα παραμείνει ανοιχτή από Δευτέρα 31/05/2021 και ώρα 12:00 και ως την Τετάρτη 28/07/2021 και ώρα 17:00 .

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ανατρέξουν στην ιστοσελίδα
www.aedep.gr ή και να επικοινωνούν με την ΑΕΔΕΠ Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδος (Κεντρική Προβλήτα Λιμένα Βόλου, Κτίριο Ιάσων/Νότια Αίθουσα, Βόλος, τηλ. 4210/76894-9, aedep@aedep.gr, Υπεύθυνη κα Τζιβινίκου Ειρήνη-Αρετή ).

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ