ΘΕΤΙΚΟ ΤΟ ΥΠΑΑΤ ΓΙΑ DE MINIMIS ΣΤΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ CRIMSON, ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης συναντήθηκε ο Χρ. Κέλλας

Θετικά εξετάζεται από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, το αίτημα των αμπελοκαλλιεργητών ποικιλίας crimson της Λάρισας, για χορήγηση ενίσχυσης de minimis και σύντομα αναμένονται σχετικές ανακοινώσεις, σύμφωνα με επικοινωνία που είχε ο αν. Γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ, Βουλευτής Ν. Λάρισας, Χρήστος Κέλλας, με την ηγεσία του Υπουργείου.

Σημειώνεται, ότι ο Λαρισαίος πολιτικός, ο οποίος τα προηγούμενο διάστημα βρισκόταν σε συνεχή επαφή με τον Πρόεδρο του Α.Σ Επιτραπέζιου Σταφυλιού Λάρισας Δημήτρη Κοκκινούλη, είχε ζητήσει από τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης να χορηγηθεί ενίσχυση στους καλλιεργητές που, συνεπεία των βροχοπτώσεων του φθινοπώρου, υπέστησαν μεγάλες απώλειες στα εισοδήματά τους, όπως επιβεβαιώνεται και από έγγραφο του ΕΛΓΑ Θεσσαλίας.

Είχε επισημάνει, μάλιστα, ότι πρέπει να αποκατασταθεί η αδικία εις βάρος των Λαρισαίων παραγωγών, τονίζοντας την ανάγκη ενδελεχούς εξέτασης των στοιχείων του Α.Σ, που αιτιολογούν την μεγάλη απώλεια εισοδήματος, ώστε να δοθεί χορήγηση ενίσχυσης de minimis, όπως συνέβη και με καλλιεργητές άλλων νομών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ