ΤΑ ΚΑΝΟΝΙΑ ΤΗΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑΣ ΣΕ ΑΜΠΕΛΩΝΑ – ΒΡΥΟΤΟΠΟ

Ενοχλημένοι δηλώνουν αρκετοί κάτοικοι σε Αμπελώνα και Βρυότοπο κάποιοι εκ των οποίων επικοινώνησαν με το paidis.com για να μεταφέρουν και παράπονα γειτόνων τους για τον ανά τακτά διαστήματα ήχο που βγάζουν ηχητικά κανόνια τα οποία έχουν εγκατασταθεί με στόχο να αποτρέπουν τα πουλιά να πλησιάζουν καλλιέργειες.

Μόνο που όπως αναφέρουν προφανώς λόγω κακού συντονισμού τα κανόνια δεν σταματούν να παράγουν ήχο καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας κάνοντας ακόμη πιο δύσκολες τις νύχτες όσων λόγω ζέστης προτιμούν να κοιμούνται με τα παράθυρα των σπιτιών τους ανοιχτά.

“Πραγματικά δεν μπορούμε να κοιμηθούμε από τον ήχο που δοκιμάζει ανά τακτά χρονικά διαστήματα τα νεύρα μας”, σημειώνει αναγνώστης που κάνει λόγο για κανόνια ταλαιπωρίας και προειδοποιεί ότι αυτός και γείτονές του αναμένεται να κινηθούν νομικά σε περίπτωση που δεν σταματήσει ο ενοχλητικός ήχος τη νύχτα που έτσι και αλλιώς τα πουλιά δεν πλησιάζουν καλλιέργειες.

Ενας άλλος αναγνώστης κάτοικος Βρυοτόπου σημειώνει:

“Τι θα γίνει με αυτά τα κανόνια κάθε χρόνο τα βάζουν ώρες κοινής ησυχίας από το μεσημέρι μέχρι την άλλη μέρα το πρωί δεν μας αφήνουν να κοιμηθούμε. Ξυπνάνε τα παιδιά μας επειδή τρομάζουν και κλαίνε. Δεν μπορούμε να ησυχάσουμε στον Βρυότοπο είναι δίπλα από το νεκροταφείο. Ανησυχούν ένα χωριό ολόκληρο επειδή θέλουν να κάνουν την δουλειά τους.  Ετοιμαζόμαστε να πάμε για καταγγελία 15 άτομα”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ