ΣΚΛΗΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΔΗΜΩΝ Ν. ΛΑΡΙΣΑΣ ΣΤΗ Δ.Α. ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ

Η ανακοίνωση του δ.σ. του συλλόγου για τα θέματα του ηλεκτροφωτισμού και του Αναπτυξιακού Οργανισμού

Σαν τα “ποντίκια” συνεδρίασαν τα μέλη της παράταξης του κ. Καλογιάννη στην οικονομική επιτροπή του δήμου Λαρισαίων. Ψήφισαν την εκχώρηση σε ιδιώτη του ηλεκτροφωτισμού για 10 χρόνια, σε μία “έκτακτη” συνεδρίαση της οικονομικής επιτροπής, την Παρασκευή 25-6-21 στις 2.00 το μεσημέρι στην οποία συμμετείχαν ΜΟΝΟ οι εκλεγμένοι από την παράταξη του κυρίου Καλογιάννη.

Συνεπής στις πολιτικές επιλογές τους εκχωρούν για 10 χρόνια τον ηλεκτροφωτισμό μαζί με τα ανταποδοτικά τέλη. Η δημοτική αρχή του κυρίου Καλογιάννη (που στηρίζεται από τον ΣΥΡΙΖΑ, μέρος του ΚΙΝΑΛ κλπ) πιστά στοιχισμένη στις πολιτικές της Ευρωπαϊκής Ένωσης, τα σχέδια και τις νομοθέτησεις των ελληνικών κυβερνήσεων, των προηγούμενων και της σημερινής της Ν. Δ., δίνουν γη και ύδωρ στους επιχειρηματικούς ομίλους για να ανακάμψει η οικονομία, ταΐζοντας τους φρέσκο χρήμα από τα ανταποδοτικά τέλη των δημοτών, για να ρθει η ανάπτυξη γι αυτούς, ενώ για τους πολίτες της πόλης δεν προβλέπεται ούτε 1 ευρώ μείωση στα ανταποδοτικά τέλη. Απαξιώνοντας όλα τα προηγούμενα χρόνια ΚΑΙ την υπηρεσία ηλεκτροφωτισμού, στην προσπάθειά τους να δικαιολογήσουν τις πολιτικές τους επιλογές, τελευταία, διάλεξαν το δρόμο της συκοφάντησης των ίδιων των εργαζομένων της υπηρεσίας.

Γιατί άραγε η συνεδρίαση έγινε με άκρα μυστικότητα και γιατί τέτοια βιασύνη, μήπως πιέζουν οι εργολάβοι? Μήπως φοβούνται τις αντιδράσεις των εργαζομένων, των πολιτών?

Ο φόβος τους μας δίνει δύναμη!

Και δεν σταματούν εκεί. Την Δευτέρα 28-6-2021 και ώρα 11.00 πμ συνεδριάζει εκ νέου η οικονομική επιτροπή – στην οποία έχει απόλυτη πλειοψηφία η παράταξη του κ. Καλογιάννη – και όχι το Δημοτικό Συμβούλιο, για να ολοκληρώσουν το έγκλημα, ιδρύοντας Ανώνυμη Εταιρεία (αναπτυξιακός οργανισμός) που θα είναι ένας άλλος Δήμος διπλα στο Δήμο, με δικό του διοικητικό συμβούλιο και με δυνατότητα να παρακάμπτει το σύνολο των υπηρεσιών. Ευέλικτη Επιχειρηματική Δραστηριότητα στην υπηρεσία των “επενδυτών” !!!

Να μην το επιτρέψουμε.
Όλοι την Δευτέρα 28-6-2021 και ώρα 11.00 π.μ
στη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής στο Δημαρχείο της Λάρισας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ