ΣΤΟΝ ΑΓ. ΑΧΙΛΛΙΟ ΤΕΛΕΣΤΗΚΕ ΤΟ ΤΡΙΕΤΕΣ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΤΟΥ ΚΥΡΟΥ ΙΓΝΑΤΙΟΥ

Παρουσία τοπικών πολιτικών αρχών και πιστών τελέστηκε το πρωί του Σαββάτου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Αχιλλίου το Πολυαρχιερατικό Συλλείτουργο και το τριετές Μνημόσυνο του Μακαριστού Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κυρού Ιγνατίου.

Του Όρθρου και της Θείας Λειτουργίας προεξήρχε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνάτιος, συλλειτούργησαν ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ναυκράτιδος κ. Νάρκισσος και ο Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος, ενώ συμπροσευχόμενος παρέστη στο Άγιο Βήμα ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ζιχνών και Νευροκοπίου κ. Ιερόθεος.

Τον Θείο Λόγο κήρυξε ο Σεβασμιότατος Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνάτιος, κάνοντας αναφορά στην μεγάλη εορτή της Πεντηκοστής, καθώς και στο έργο του μακαριστού Μητροπολίτη κυρού Ιγνατίου.

Μετά την τέλεση του Μνημόσυνου ακολούθησε τρισάγιο στον τάφο του Μακαριστού Αρχιερέα, ενώ ο κ. Ιερώνυμος ευχαρίστησε του Αρχιερείς και τους παρευρισκόμενους για την αγάπη τους και την παρουσία τους με σκοπό να τιμήσουν το πρόσωπο του μακαριστού Προκατόχου του.

Ε.Π.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ