ΑΠΟΘΕΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΥΣΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ

Πλούσιο σε εμπειρίες και «χορτασμένο» χειροκροτήματα και πολύ καλές κριτικές επιστρέφει στη βάση του το Θεσσαλικό Θέατρο, που εκπροσώπησε επάξια τη χώρα μας και τη Λάρισα στο Διεθνές Φεστιβάλ που πραγματοποιήθηκε στην Προύσα της Τουρκίας.

Αποθέωση για την παράσταση «Τα αγάλματα περιμένουν», σε κείμενα Ανδρέα Φλουράκη και σκηνοθεσία Κυριακής Σπανού, ενώ τα χαμόγελα της καλλιτεχνικής διευθύντριας του Θ.Θ και του προέδρου του ΔΣ Νίκου Καλτσά στο φωτογραφικό στιγμιότυπο με τον Διευθυντή των Κρατικών Θεάτρων της Τουρκίας Moustafa Kurt, την  Anxhela Bregu και την Arzu Tan Bayraktutan, διευθύντρια του Κρατικού Θεάτρου της Προύσας, αποτυπώνουν το κλίμα που επικράτησε στη γειτονική χώρα.

«Μας λάτρεψαν!», σχολιάζει στην ανάρτησή της η καλλιτεχνική διευθύντρια του θεάτρου και σκηνοθέτης της παράστασης Κ. Σπανού και φυσικά πολλά τα μπράβο στο «Θεσσαλικό» και σε όλους στους συντελεστές της παράστασης που κοπίασαν για ένα άρτιο αποτέλεσμα, προσθέτοντας μια ακόμη σημαντική σελίδα στην πολύχρονη διαδρομή του θεάτρου.

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ