ΕΥ. ΛΙΑΚΟΥΛΗ: ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗ ΣΕΙΣΜΟΠΛΗΚΤΗ ΕΛΑΣΣΟΝΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ

Η βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής Ευαγγελία Λιακούλη, παρευρέθηκε σήμερα  στο κεντρικό στάδιο της Ελασσόνας, όπου και δόθηκε ποδοσφαιρικός αγώνας  μεταξύ των παλαίμαχων ποδοσφαιριστών της ΑΕΛ , του ΠΑΟΚ, του Π.Ο.Ε. και της ΔΟΞΑΣ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΙΟΥ,  με σκοπό να συγκεντρωθούν χρήματα προς ενίσχυση όλων των σεισμόπληκτων περιοχών του δήμου Ελασσόνας.

Πριν την έναρξη του αγώνα, ο Δήμος Ελασσόνας  πραγματοποίησε απονομές προς τιμήν ιστορικών παλαίμαχων ποδοσφαιριστών, βραβεύοντας και αναγνωρίζοντας την συνολική τους παρουσία κα προσπάθεια στο Ελληνικό Ποδόσφαιρο στο οποίο χάραξαν νέους ορίζοντες και προοπτικές για τους νεότερους ποδοσφαιριστές, η  δε βουλευτής απένειμε βραβείο στον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή και πρώην αρχηγό της Εθνικής ομάδας Ποδοσφαίρου, κ.Θοδωρή Ζαγοράκη, που επί δικής του αρχηγίας η εθνική μας ομάδα κατέκτησε το τρόπαιο του EURO 2004 .

Μετά τη λήξη του φιλανθρωπικού αυτού αγώνα η βουλευτής δήλωσε: «Είμαστε εδώ γιατί δεν ξεχάσαμε εκείνες τις 2 ημέρες του τρομερού σεισμού, της 3ης και 4ης Μαρτίου. Είμαστε εδώ, όλοι μαζί, για την έμπρακτη στήριξή μας, στις σεισμόπληκτες περιοχές της Ελασσόνας. Είμαστε εδώ για να δηλώσουμε ότι δεν έχουμε ξεχάσει. Αισθάνομαι ιδιαίτερη συγκίνηση όταν η ευγενής άμιλλα του Αθλητισμού, συμπορεύεται με το πνεύμα του Αλτρουϊσμού και του Ανθρωπισμού. Μέσα κι έξω από τα γήπεδα, συνδράμουμε κάθε προσπάθεια που μας φέρνει κοντά, μας ενώνει, μας κάνει κρίκους μιας μεγάλης αλυσίδας αγάπης και προσφοράς. Ο υγιής αθλητισμός, είναι όρος του πολιτισμού μας και ο αγώνας μας για την ανάδειξη των δυνάμεών του, αλλά και την απομόνωση κάθε αρρωστημένης έκφανσής του, είναι χρέος όλων μας. Ένα μεγάλο μπράβο στους διοργανωτές και στους συμμετέχοντες. Στην περήφανη Ελασσόνα μας, δύναμη και κουράγιο. Ο αγώνας μας για άμεση αποκατάσταση, συνεχίζεται …»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ