ΠΕΡΙΣΣΕΥΕ Η ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΣΤΟ 1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Περίσσευε η συγκίνηση κατά τη διάρκεια τιμητική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Τυρνάβου. Οι εκπαιδευτικοί του σχολείου, του 2ου και του 6ου Νηπιαγωγείου τίμησαν συγκινημένοι την αξιόλογη Διευθύντρια Αθανασία Τσιού, η οποία συνταξιοδοτείται μετά από μια πετυχημένη και δημιουργική πορεία στο 1ο Δημοτικό Σχολείο που τόσο αγάπησε και τόσα πρόσφερε.
“Δύναμη και όπλο της ήταν η γνώση, η πολύπλευρη ενημέρωση, η υπομονή, η δύναμη των επιχειρημάτων, ο δημοκρατικός διάλογος και προπαντός η κοινή λογική. Την ευχαριστούμε για ότι έδωσε όλα αυτά τα χρόνια, την καλή συνεργασία, τις όμορφες στιγμές, την υποστήριξη, την καθοδήγηση και την ενθάρρυνση που μας παρείχε, τη ποικιλότροπη βοήθεια που πρόσφερε στο 1ο δημοτικό Σχολείο κατά τη διάρκεια της δεκαετούς θητείας της.
Της ευχόμαστε να έχει μια υπέροχη συνέχεια σε μια τόσο επιτυχημένη πορεία ζωής, υγεία και ευτυχία! Συγχαρητήρια για όσα κατάφερε! Οι εκπαιδευτικοί του 1ου Δημοτικού Σχολείου, του 2ου & 6ου Νηπιαγωγείου Τυρνάβου”, σημειώνουν φανερά συγκινημένοι οι εκπαιδευτικοί.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ