ΒΡΑΒΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟ 1ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΑΜΠΕΛΩΝΑ

Μαθητής του σχολείου διακρίθηκε σε διαγωνισμό της μητρόπολης

Με τον καλύτερο τρόπο έληξε η σχολική χρονιά για το 1ο Νηπιαγωγείο Αμπελώνα, αφού ο μαθητής Χρήστος Λάκης απέσπασε το 2ο Βραβείο στο Μαθητικό διαγωνισμό με τίτλο «200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση – Τιμώντας τους Θεσσαλούς Νεομάρτυρες του 1821» που διοργανώθηκε από τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Λαρίσης και Τυρνάβου.

Ο μικρός μαθητής με την καθοδήγηση της νηπιαγωγού του και Προϊσταμένης του Νηπιαγωγείου κ. Μαρίας Τσιάκα, ευαισθητοποιήθηκε από το βίο και το μαρτύριο του 15χρονου Νεομάρτυρα Ιωάννη του Μονεμβασιώτη και τον απέδωσε ζωγραφικά με την παιδική του ματιά, διακρινόμενος μεταξύ 50 συμμετεχόντων.

Τα βραβευθέντα έργα θα παρουσιαστούν στο πλαίσιο της επετειακής εκδήλωσης στις 21 Οκτωβρίου 2021, η οποία θα αποτελεί αφιέρωμα για τους Νεομάρτυρες, κατά την οποία στους/στις διακριθέντες/είσες θα απονεμηθούν τα Βραβεία με τα δώρα και οι Έπαινοι, ενώ σε όλους/όλες τους/τις συμμετέχοντες/ουσες θα δοθούν αναμνηστικά Διπλώματα Συμμετοχής.

Η Προϊσταμένη και ο Σύλλογος Διδασκουσών του Νηπιαγωγείου ευχαριστούν την Υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων της ΔΠΕ Λάρισας κ. Κων/να  Χατζημίχου – Καλούση για την άριστη συνεργασία και συγχαίρουν τον μικρό μαθητή για τη διάκρισή του καθώς και όλους τους μαθητές και μαθήτριες που πήραν μέρος στο διαγωνισμό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ