ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΒΕΛΑΣ: ΘΑ ΚΑΕΙ Ο ΑΜΠΕΛΩΝΑΣ κ. ΚΟΚΟΥΡΑ. ΞΥΠΝΑ

Ανακοίνωση του τοπικού συμβούλου εκλεγμένου με τη Δράση Πολιτών

Η απομάκρυνση της δημοτικής αρχής από τα καθημερινά προβλήματα του Αμπελώνα δεν έχει τέλος. Ενώ οι αιρετοί του κ. Κόκουρα βουλιάζουν στην αδράνειά τους, ο Αμπελώνας λίγο έλειψε να πάρει φωτιά από τα ανεξέλεγκτα ξερά χόρτα σε δημοτικές εκτάσεις της οδού Φαλάνης , χωρίς να ιδρώσει το αυτί κανενός.

Ευτυχώς που οι περίοικοι αντέδρασαν γρήγορα και κατέβαλαν προσωπικές προσπάθειες κατάσβεσης , αφού ειδοποίησαν και την Πυροσβεστική, που επενέβη εγκαίρως. Διαφορετικά, η υπνηλία της δημοτικής αρχής θα εγκυμονούσε δυσάρεστες καταστάσεις και κινδύνους για τις περιουσίες των κατοίκων.

Το ενδιαφέρον μάλιστα της υπόθεσης, που δείχνει και το μέγεθος της αδιαφορίας των δημοτικών αρχόντων για τον Αμπελώνα , είναι πως μια εβδομάδα πριν συμβεί η φωτιά ειδοποιήθηκαν για τον επικείμενο κίνδυνο από περιοίκους και ο κ. Γιαννόπουλος Ανδρέας και ο κ. Μανδηλάς Λάσκος , χωρίς βέβαια να πράξουν το παραμικρό για την απομάκρυνση των ξερών και εύφλεκτων χόρτων.

Προφανώς, οι άνθρωποι είχαν άλλες προτεραιότητες και δεν μπορούσαν να ασχοληθούν με τον Αμπελώνα. Δεν πειράζει όμως. Θα καταλάβουν το λάθος όταν έρθει η ώρα των επόμενων εκλογών και ο Αμπελώνας θα τους μαυρίσει όλους μαζί. Η μαυρίλα από τα καμένα ξερά χόρτα, που δείχνουν οι φωτογραφίες, θα γίνει η δική τους εκλογική μαυρίλα, για να μην ξεχάσουν ποτέ το σφάλμα της εγκατάλειψης των Αμπελωνιτών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ