ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΕΜΠΩΝ ΣΤΗ ΣΠΗΛΙΑ

Στην αποκατάσταση της πλακόστρωτης πλατείας της Σπηλιάς, αλλά και του δρόμου που οδηγεί στην Εκκλησία, προχώρησε ο Δήμος Τεμπών, λόγω της εκτεταμένης φθοράς των πλακιδίων και της πιθανότητας πρόκλησης ατυχήματος.

Σε σχετική ανακοίνωση, επισημαίνεται ότι: ” η ανάπτυξη και η στήριξη των ορεινών κοινοτήτων, οι οποίες αποτελούν ένα σημαντικό πλεονέκτημα για το δήμο Τεμπών, είναι στις προτεραιότητές μας. Η εγκατάλειψη των προηγούμενων ετών έχει αναδείξει πολλά καθημερινά προβλήματα σε επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στις περιοχές αυτές, αλλά και στους μόνιμους κατοίκους και επισκέπτες. Τα περισσότερα προβλήματα αφορούν τη συντήρηση του οδικού δικτύου, τον καθαρισμό και την αποκατάσταση φθορών σε πλακόστρωτους δρόμους και πλατείες.

Στη Σπηλιά και στους συγκεκριμένους χώρους, η πρόσβαση ήταν δυσχερής λόγω του κατεστραμμένου οδοστρώματος και οι εντυπώσεις των επισκεπτών ιδιαίτερα αρνητικές.

Ο Δήμαρχος Τεμπών κ. Γιώργος Μανώλης επισκέφτηκε πριν μερικούς μήνες την Σπηλιά, συνομίλησε με τον Πρόεδρο κ. Νίκο Σελήνη και τους κατοίκους και δεσμεύτηκε ότι ο Δήμος Τεμπών θα αποκαταστήσει το πλακόστρωτο στην πλατεία και στο συγκεκριμένο δρόμο, όταν θα το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες, έτσι και έγινε.”

Με την ολοκλήρωση των εργασιών συντήρησης, ο κ. Μανώλης δήλωσε: “Με μικρές, αλλά σημαντικές παρεμβάσεις αποκαθιστούμε την εικόνα του Δήμου σε όλες τις κοινότητες. Ένα πλακόστρωτο που εξυπηρετεί την τοπική κοινωνία θα έπρεπε να αποτελεί προτεραιότητα εδώ και χρόνια. Με σειρά παρεμβάσεων που έχουμε δρομολογήσει σε πολλές κοινότητες, αναδεικνύουμε τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της κάθε περιοχής, λύνοντας μικρά αλλά σημαντικά προβλήματα καθημερινότητας”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ