ΔΩΣΤΕ ΛΥΣΗ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΟΣΑ ΔΕΣΜΕΥΘΗΚΑΤΕ κ. ΔΗΜΑΡΧΕ

Επιστολή του ΔΣ του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 55ου Νηπιαγωγείου Λάρισας προς τον Απ. Καλογιάννη

Αξιότιμε κ. δήμαρχε
Στη συζήτηση που πραγματοποιήθηκε στο δημοτικό συμβούλιο στις 20/5/2021 στην οποία  δεσμευτήκατε προσωπικά για την πρόχειρη λύση προσωρινής στέγασης του  55ου νηπιαγωγείου με στόχο τον Σεπτέμβριο, πέρα από τον πρώην χώρο εστίασης στην πλατεία Μπουκουβάλα (ο οποίος ελπίζουμε να είναι έτοιμος στις αρχές του σχολικού έτους χωρίς να λύνει οριστικά το πρόβλημα) και την παραχώρηση εκ νέου από μία αίθουσα στον 5ο και 9ο παιδικό σταθμό, είχατε δώσει ως λύση και την παραχώρηση ολόκληρου του 19ου παιδικού σταθμού ώστε να στεγαστούν εκεί περίπου 30-35 παιδιά.

Μαθαίνουμε όμως ότι λόγω «αντιδράσεων» εγκαταλείψατε αυτή τη λύση και στραφήκατε στην τοποθέτηση δύο προκάτ αιθουσών στον αύλειο χώρο του 3ου δημοτικού, που πάλι λόγω «αντιδράσεων» εγκαταλείψατε και αυτή τη λύση. Ακόμα κι αν καλυφθεί ο μέγιστος αριθμός παιδιών στις διαθέσιμες μικρές αίθουσες, 30-35 περίπου παιδιά μένουν άστεγα.

Σας καλούμε να δώσετε λύση άμεσα τηρώντας τις δεσμεύσεις σας και σας γνωστοποιούμε ότι:

Δεν θα επιτρέψουμε να συμβούν για άλλη μια χρονιά τα όσα απαράδεκτα έγιναν φέτος(κληρώσεις,μεταφορές).

Αναμένουμε να κάνετε πράξη όσα δεσμευτήκατε καθώς τα παιδιά μας δεν είναι Β κατηγορίας μαθητές και αξίζουν ισότιμη μεταχείριση.

Με εκτίμηση

Το ΔΣ του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 55ου Νηπιαγωγείου Λάρισας

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ