ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΘΕΙ ΩΣ ΧΩΡΟΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΙΚΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Ερώτηση προς τη Δημοτική Αρχή Λάρισας κατέθεσε η Δημοτική Παράταξη Λαρισαίων «Πρωτοβουλία αξιών ΠΡΑΞΙ για τη Λάρισα» με Επικεφαλής τον κ. Παναγιώτη Γούλα, για το ζήτημα της αξιοποίησης, ως χώρου στάθμευσης, του οικοπέδου που στεγαζόταν παλαιότερα το ΙΚΑ, στο κέντρο της Λάρισας..

Στην ερώτηση,  που συνυπογράφουν ο Επικεφαλής της Παράταξης και ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Άκης Νασιώκας, αναφέρονται τα ακόλουθα: «Με την παρούσα ερώτησή μας θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για το πρόβλημα πάρκινγκ στην πόλη της Λάρισας το οποίο  πολλάκις έχει επισημανθεί από όλες τις παρατάξεις του Δημοτικού Συμβουλίου.

Προτείνουμε ως  προσωρινό πάρκινγκ το οικόπεδο του Πρώην ΙΚΑ- ΕΦΚΑ σήμερα , επί των οδών Ασκληπιού και Ηπείρου έκτασης 2.000Μ2 περίπου .

Ο Δήμος θα πρέπει να ενοικιάσει το αναφερόμενο οικόπεδο ή ακόμη να το ανταλλάξει δίνοντας στον ΕΦΚΑ άλλο οικόπεδο και να προβεί στην δημιουργία απλού ελεγχόμενου πάρκινγκ , για την παραμονή των αυτοκινήτων 2-3 ώρες την ημέρα , χωρίς την δυνατότητα διανυκτέρευσης , αλλά ούτε ενοικίασης για μηνιαίο πάρκινγκ.

Πιστεύουμε με την ολοκλήρωση και την λειτουργία του αναφερόμενου πάρκινγκ, θα δοθεί μία ανάσα  για εκείνους που θα θελήσουν να κάνουν τα ψώνια τους στα καταστήματα του κέντρου.

Μεταφέροντας το αίτημα κατοίκων των συνοικιών εκτός του κέντρου, σας καλούμε να δώσετε μια λύση στο πρόβλημα αυτό, με την άμεση ενοικίαση και ασφαλτόστρωση του οικοπέδου και των λοιπών εργασιών για άμεση λειτουργία.».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ